ΑΕΚ

Δέλλας: "Αν έχουμε τέτοια εικόνα…"

Δέλλας: "Αν έχουμε τέτοια εικόνα…"
Δέλλας INTIME SPORTS

Η δουλειά που έκανε ο Τραϊανός Δέλλας στην προετοιμασία και στην Πολωνία και στα Σπάτα, βγήκε στο γήπεδο ήδη από το πρώτο ματς απέναντι στον Πλατανιά (3-0). Τι είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η δουλειά που έκανε ο Τραϊανός Δέλλας στην προετοιμασία και στην Πολωνία και στα Σπάτα, βγήκε στο γήπεδο ήδη από το πρώτο ματς απέναντι στον Πλατανιά. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά την λήξη του παιχνιδιού περίμενε για να συγχαρεί έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές του πριν μπουν στα αποδυτήρια. Και μπορεί να κράτησε χαμηλούς τόνους, ωστόσο ο Δέλλας παραδέχθηκε πως με τέτοιες εμφανίσεις, σαν αυτή απέναντι στον Πλατανια, όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα για την ΑΕΚ.

"Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς βία, επεισόδια και με καλό ποδόσφαιρο. Ο στόχος ήταν σήμερα η νίκη. Μέσα από αυτή θέλαμε και το καλό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν τηρουμένων αναλογιών και της εποχής που είναι αρχή της σεζόν. Πάντα οι πρεμιέρες έχουν εκπλήξεις αν δεν είσαι προσεκτικός.

Ελέγχαμε το ματς σε όλη την διάρκεια του και ζητούσαμε την μπάλα από την αρχή. Τα παιδιά έκαναν το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Δημιουργήσαμε τις φάσεις, βρήκαμε χώρους και μπήκαν και τρία όμορφα γκολ. Το ματς τελείωσε, πήρε η ΑΕΚ τους 3 βαθμούς, κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε μαζικά στο γήπεδο να στηρίξει την προσπάθεια που άρχισε πριν δύο χρόνια. Και τότε ήταν μεγάλη η στήριξη τους".

Τα συναισθήματα της επιστροφής της ΑΕΚ με τον υποβιβασμό και το σήμερα:

"Το μόνο κοινό με τότε ήταν ο κ.Παράσχος. Εχουμε περάσει πολλά, δουλέψαμε πολύ και γυρίσαμε. Θα ήταν κρίμα να μείνουμε στο παρελθόν. Είναι εκεί το παρελθόν να μας θυμίζει τα λάθη για να μην ξαναγίνουν. Κοιτάμε μπροστά".

Το ποσοστό ετοιμότητας της ΑΕΚ;

"Δεν μπορώ να μετρήσω την ετοιμότητα με ποσοστά, πρέπει να το προσεγγίζουμε διαφορετικά το κάθε ματς. Δουλεύουμε για ένα κοινό αποτέλεσμα, θα έχουμε διαφορετικές ενδεκάδες και θέλω όποιος μπαίνει στο γήπεδο να έχουμε την εικόνα που θέλουμε. Έχουμε πολλά νέα παιδιά πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους και χρειάζεται χρόνος".

Για την αλλαγή του Τζεμπούρ;

"Είχε ενόχληση".

Έκλεισε το ρόστερ της ΑΕΚ;

"Ξέρετε καλά ότι δεν μιλάω για μεταγραφές. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ δουλεύω με όσους είναι εδώ. Αν έρθουν άλλοι θα ενδιαφέρομαι και για εκείνους".

Ένα σχόλιο για την αποχώρηση Ζήκου;

"Δεν θέλω να κάνω. Είναι κάτι που είπε και ο Ακης είναι ενδοοικογενειακό. Εδώ θα τελειώσει αυτό".

Είχατε μιλήσει για πιο δυνατή ΑΕΚ στην επιστροφή της, είστε δικαιωμένος;

"Δεν ήξερα την επόμενη μέρα μετά το τελευταίο ματς τότε. Δεν μπορούσε να χαθεί η ΑΕΚ έτσι εύκολα. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν. Δεν γίνονται τυχαία πράγματα. Με την δουλειά μας ο καθένας από το πόστο του φτάσαμε την ΑΕΚ ξανά στην πρώτη κατηγορία. Η δουλειά συνεχίζεται. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Τα χειρότερα είναι πίσω, τα αφήσαμε".

Υπάρχει στόχος για κατάκτηση πρωταθλήματος;

"Κανένα πρωτάθλημα δεν πάρθηκε ή χάθηκε την πρώτη αγωνιστική. Να είναι κοντά ο κόσμος, να στηρίζει και να έχει έλεγχο συναισθημάτων όπως λέω και στους παίκτες μου. Το ποδόσφαιρο έχει και κακές μέρες και στο τέλος γίνεται το ταμείο. Στο τέλος θα το κάνουμε. Αν έχουμε τέτοια εικόνα σε κάθε ματς, ο στόχος στο πρωτάθλημα θα είναι πιο εύκολος. Με ένα κακό ματς δεν χάνεις το πρωτάθλημα. Εμείς δουλεύουμε για κάθε ματς ξεχωριστά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ