ΑΕΚ

Δέλλας: "Αφήνω την πίεση έξω από τα αποδυτήρια"

Δέλλας: "Αφήνω την πίεση έξω από τα αποδυτήρια"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας αναγνώρισε ότι στην ΑΕΚ υπάρχει πάντα πίεση, βάζοντας τον εαυτό του σε θέση ασπίδας προς τους ποδοσφαιριστές του.

Αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τη νίκη επί της Βέροιας, ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε ότι η πίεση ασκείται από τους ίδιους τους παίκτες, και είναι φυσιολογικό να υπάρχει σε μία ομάδα σαν την Ένωση.

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ανοικτό παιχνίδι. Εμείς θεωρώ πως αν δεν κερδίζαμε θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Χωρίς να απειληθούμε καθόλου, δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά ήταν δύσκολο. Να δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που δούλεψαν τα παιδιά, στο ματς. Κατάφεραν με ηρεμία, να φέρουν την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας.

Ισοφαρίσαμε και στο τέλος πήραμε αυτό που δικαιούμασταν από την αρχή. Η ομάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο κι ένα διαφορετικό χαρακτήρα, πέρα από τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο που ήρθε κι έδωσε δύναμη στα παιδιά να γυρίσουν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου. Εμείς βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας γιατί δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος", είπε αρχικά ο Τραϊανός Δέλλας και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Τα παιδιά δούλεψαν πολύ το παιχνίδι. Εμείς πηγαίνουμε σ’ όλα τα ματς για να κερδίσουμε, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Όταν είσαι σε μια τέτοια ομάδα, η πίεση πάντα υπάρχει. Την πίεση την κάνουμε εμείς στους εαυτούς μας. Όλοι δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που την ονειρευόμαστε όλοι.

Την πίεση προσπαθώ να την αφήνω απέξω από τα αποδυτήρια. Πάντα θα είμαι ασπίδα για τους παίκτες και το μόνο που ζητάω από αυτούς είναι να δίνουν το 100%. Και όταν το κάνουν, θα φεύγουν πάντα με ψηλά το κεφάλι. Αλλά και έτσι να μην συμβαίνει, ποδόσφαιρο είναι, πρέπει να προχωράμε μπροστά.

Δεν γίναμε οι καλύτεροι επειδή κερδίσαμε ένα ματς, ούτε οι χειρότεροι επειδή χάσαμε. Κανείς δεν θα μας χαριστεί, τουλάχιστον σε εμάς. Με ηρεμία, σύνεση και πολλή δουλειά, να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τις νίκες σ’ όλα τα ματς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ