ΑΕΚ

Deals με πολλές δόσεις για την ΑΕΚ

Deals με πολλές δόσεις για την ΑΕΚ

Διαβάστε τις επιμέρους συμφωνίες της ΑΕΚ με τις τρεις ομάδες των νεοαποκτηθέντων παικτών όσον αφορά τον τρόπο καταβολής των οψιόν αγοράς.

Στα μέτρα της έφερε η Ένωση τις συμφωνίες με Ρόμα, Μπράγκα και Τορίνο, όσον αφορά τον τρόπο καταβολής των χρημάτων στην περίπτωση κατά την οποία αποφασίσει τις αγορές των Πόνσε, Αλέφ και Μπογέ αντιστοίχως.

Συνολικά η ΑΕΚ θα πρέπει να δαπανήσει 14 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει και τους τρεις παίκτες δικούς της. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πληρώσει ντούκου!

Στην περίπτωση του Λούκας Μπογέ, η ΑΕΚ συμφώνησε με την Ρόμα να καταβληθεί το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ, σε 6 ισόποσες δόσεις του ενός εκατομμυρίου. Παράλληλα, ο Αργεντινός έχει ήδη υπογράψει με την Ένωση για τέσσερα χρόνια.

Στην περίπτωση του Άλεφ, η ΑΕΚ θα αποπληρώσει την Μπράγκα σε έξι δόσεις, με τον Βραζιλιάνο να έχει συμφωνήσει και αυτός σε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με τους "κιτρινόμαυρους".

Τέλος, στην υπόθεση Πόνσε, οι πρωταθλητές συμφώνησαν με την Ρόμα, η αποπληρωμή του ποδοσφαιριστή να γίνει σε τέσσερις δόσεις. Παράλληλα, υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές ώστε να μείνει και αυτός για 4 χρόνια στον σύλλογο.

Σύμφωνα με τα προαναφερθέντα, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ καλείται να πληρώσει το καλοκαίρι του 2019, μόλις 2.850.000 ευρώ, 1,5 εκατομμύριο για τον Πόνσε, 1 εκατομμύριο για τον Μπογέ και 300.000 ευρώ για τον Άλεφ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ