ΑΕΚ

Δανεικό για 1,5 χρόνο θέλει η ΑΕΚ τον Αραούχο

Δανεικό για 1,5 χρόνο θέλει η ΑΕΚ τον Αραούχο
Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο στόχος της ΑΕΚ για την επίθεση. Η Ένωση θέλει να αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό της Λας Πάλμας με τη μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο. Για δύσκολη περίπτωση λένε στον Δικέφαλο. (VIDEO)

Τον Σέρχιο Αραούχο επιδιώκει να αποκτήσει από τη Λας Πάλμας η ΑΕΚ. Αυτό έγινε γνωστό από την Ισπανία, κάτι που επιβεβαιώνεται. Η Ένωση διαπραγματεύεται με την ομάδα της Ιβηρικής για να εντάξει στο δυναμικό της τον 25χρονο Αργεντινό επιθετικό ως δανεικό για 1,5 χρόνο.

Στις συζητήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, συμμετέχει και ο πατέρας του Λατινοαμερικανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Δικεφάλου. Ο στόχος της ΑΕΚ πέτυχε πέρυσι 5 γκολ σε 30 ματς, ενώ εφέτος μετρά 11 συμμετοχές και δύο γκολ με τη Λας Πάλμας.

Συμφωνία δεν έχει προκύψει, αλλά είναι δεδομένο πως έχουν γίνει διαπραγματεύσεις. Εάν υπογράψει ο Αραούχο, στο συμβόλαιο θα μπει οψιόν αγοράς του μετά το πέρας του δανεισμού.

Επιβεβαίωση από ΑΕΚ: "Δύσκολη περίπτωση"

Ο δημοσιογράφος και όχι ο προπονητής Χιμένεθ, επιμένει να «τιτιβίζει» πως η υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Επισήμως από την ΠΑΕ υπάρχει έμμεση επιβεβαίωση ύπαρξης του ζητήματος με τον Αργεντινό φορ. Καθώς ούτε επιβεβαιώνει την υπόθεση, αλλά ούτε την διαψεύδει κιόλας.

«Δεν λέμε τίποτα» είναι η επίσημη θέση. Ωστόσο οι πληροφορίες από την ΑΕΚ λένε πως ο Αραούχο είναι μια περίπτωση που η ομάδα την ψάχνει, την προσπαθεί, αλλά είναι η πιο δύσκολη εξ όσων κοιτάζουν για την θέση του φορ. Αφενός διότι είναι δύσκολος ο δανεισμός από την Λας Πάλμας, αφετέρου διότι υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» για τον παίκτη. Πάντως όπως φαίνεται, η ΑΕΚ το… παλεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ