ΑΕΚ

Daily Mirror: "Θέλει Μαϊστόροβιτς στη Γουλβς ο Ζόρζε Μέντες"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μαϊστόροβιτς EUROKINISSI SPORTS

Κρούση από τον πανίσχυρο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, έχει δεχτεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς της ΑΕΚ, για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Γουλβς, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror, ο πανίσχυρος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, ο οποίος αποκτά ολοένα και περισσότερη επιρροή στη Γουλβς, μίλησε με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς την προηγούμενη εβδομάδα, προσφέροντάς του τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Στο δημοσίευμα δίνεται η λεπτομέρεια ότι ο ατζέντης των Ζοζέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο τα είπε με τον νυν τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ στο Βέλγιο, με την ευκαιρία του πρώτου αγώνα της Ένωσης με τη Μπριζ, στα playoffs του Europa League.

Μένει να φανεί αν έχουν βάση όσα μεταδίδουν οι Βρετανοί και φυσικά τι έχει στο μυαλό του ο Σουηδός, σε περίπτωση που όντως έχει πρόταση για να εργαστεί στο Μολινό, στην ομάδα της Championship. Ο Μέντες είναι αυτός που πήγε στη Γουλβς τον προπονητή Νούνο Εσπίριτο, ενώ έχει εμπλακεί και στις μεταγραφές των Έλντερ Κόστα, Ιβάν Καβαλέιρο, Κάμερον Μπόρθγουϊκ-Τζάκσον και Ρούμπεν Νέβες.

Ο προπονητής Πολ Λάμπερτ αποχώρησε από τους "λύκους" εξαιτίας της δύναμης που είχε στην ομάδα ο Μέντες. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο κορυφαίος μάνατζερ με την κινεζική εταρεία Fosun International, που έχει τις μετοχές της Γουλβς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ