ΑΕΚ

D(iego)-day η Δευτέρα στην ΑΕΚ

D(iego)-day η Δευτέρα στην ΑΕΚ
Μπουονανότε

Η υπόθεση της μεταγραφής του Ντιέγκο Μπουονανότε στην ΑΕΚ είναι μεν (σε μεγάλο βαθμό) προχωρημένη, αλλά όχι ακόμα τελειωμένη. Κυρίως περνά μέσα από πολλές διαφορετικές διαπραγματευτικές διαδρομής.

Η ΑΕΚ μιλά με τον Αργεντινό, μιλά με την Γρανάδα και την ίδια στιγμή ο ισπανικός σύλλογος διαπραγματεύεται με τον παίκτη για το διαζύγιο. Βεβαίως «δουλειά» έχει γίνει ήδη από τους «κιτρινόμαυρους» και μάλιστα σημαντική. Έχει βρεθεί χρυσή τομή και με την Γρανάδα και με τον Μπουονανότε. Όμως η Δευτέρα (10/8) είναι η πιο κρίσιμη μέρα. Μια D-Day για την υπόθεση.

Η πλευρά του Αργεντινού και αυτή της Γρανάδα, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Ο στόχος είναι όταν πλέον θα σηκωθούν, να έχουν στα χέρια τους το διαζύγιο. Και μ’ αυτό το διαζύγιο ο Μπουονανότε θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ. Βεβαίως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος των επιπλοκών σε μια τέτοια κουβέντα.

Παρόλο που πλέον και η Γρανάδα και ο παίκτης, θέλουν να τελειώσουν την συνεργασία τους. Ειδικά από την στιγμή που η ΑΕΚ έχει βάλει παραμέτρους συμφέρουσες και για τις δυο πλευρές. Και υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και πως θα ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπουονάνοτε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ