ΑΕΚ

Αυτός που θέλει ο Κετσπάγια

Αυτός που θέλει ο Κετσπάγια
© GREIG COWIE / BPI

Ο Τιμούρ Κετσπάγια "καίγεται" για απόκτηση φορ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, προσπάθεια της ΑΕΚ για τον Φλέτσερ. Παίρνει Μανωλά η Ένωση.

Το γεγονός πως η απόκτηση ενός σέντερ φορ αποτελεί κατεπείγουσα προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, δεν ήταν δα και κανένα κρατικό μυστικό. Απλώς ο Τιμούρ Κετσπάγια το επανέλαβε με έμφαση πριν από την χθεσινή πρώτη προπόνηση για τα νέα σεζόν.

Και μάλιστα η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΚ όχι απλώς περιμένει άμεσα την απόκτηση ενός φορ, αλλά τον θέλει και με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έναν επιθετικό που να μπορεί να ταιριάξει στο αγωνιστικό μοντέλο που έχει στο μυαλό του.

Έναν ικανό σκόρερ, που να γεμίζει την περιοχή, αλλά και να μπορεί να «σπάει» την μπάλα και να απλώνει το επιθετικό παιχνίδι στα άκρα. Τέτοια περίπτωση είναι ο Στίβεν Φλέτσερ. Χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση. Γι αυτό και στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, να την «παλέψουν» αυτή την περίπτωση.

Οι άνθρωποι της Ένωσης γνωρίζουν τις δυσκολίες της υπόθεσης. Και ως προς το υψηλό κασέ του Σκωτσέζου φορ αλλά και λόγω των «μνηστήρων» από Αγγλία αλλά και Σκωτία. Όμως στην ΑΕΚ θα κάνουν την προσπάθεια τους. Και θα επιχειρήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να προχωρήσουν την υπόθεση.

Χωρίς να ξοδέψουν πολύ χρόνο, καθώς τέτοιου είδους πολυτέλεια δεν υπάρχει. Επομένως εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες. Αν βέβαια στην ΑΕΚ διαπιστώνουν στην πρώτη κρούση που θα κάνουν, πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει η περίπτωση του Φλέτσερ, θα ρισκάρουν να πάρουν τον χρόνο που θα απαιτηθεί. Πάντως ως εναλλακτική λύση, υπάρχει πάντα ο Ιμπραχίμα Μπαλντέ.

Παίρνει τον Μανωλά

Η επόμενη κίνηση ωστόσο της ΑΕΚ στην μεταγραφική αγορά, θα είναι και πάλι για την αμυντική γραμμή. Στην Ένωση έχουν αποφασίσει να βάλουν στο ρόστερ τον Κωνσταντίνο Μανωλά, τον γιό του Στέλιου. Είναι 24 χρονών, παίζει στο κέντρο και στο άκρο της άμυνας και πέρυσι αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, όπου έκανε 16 ματς πρωταθλήματος. Βεβαίως με την προσθήκη του Μανωλά, στο ρόστερ θα υπάρχουν πλέον πέντε στόπερ συν τον Τζανετόπουλο. Κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αποχώρηση. Έστω και μετά την προετοιμασία στην Πολωνία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ