ΑΕΚ

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο

Ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο είναι ο νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ. Δείτε ποιους παίκτες έχει φέρει στην Ελλάδα ο Αργεντινός.

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ. Ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο υπήρξε μάνατζερ ποδοσφαιριστών και πλέον ανέλαβε επικεφαλής του εν λόγω τμήματος της Ένωσης.

Το Sport24.gr ρίχνει μια ματιά στα πεπραγμένα του Αργεντινού μέσα από τους ποδοσφαιριστές που έχει φέρει στην Ελλάδα ως μάνατζερ, από τη Λατινική Αμερική.

Ο 38 Ιταλός Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα το 2003, ως ποδοσφαιριστής, για τον Εθνικό Αστέρα και μετά φόρεσε τη φανέλα των Θρασύβουλου, Ολυμπιακού Λευκωσίας, Θύελλας Πατρών, Αγίου Δημητρίου, Ηλυσιακού, Κεραυνού Κερατέας, Σαρωνικού Αίγινας κι Αθηναϊκού.

Ροντρίγκο Γκάλο

Ο νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ ήταν αυτός που δρομολόγησε τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Γκάλο στην ΑΕΚ, ως ατζέντης του Βραζιλιάνου μπακ. Ο 29χρονος που έχει ξεχωρίσει με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ένωση για τη συνέπεια και τη σταθερότητα του, συστήθηκε στο ελληνικό κοινό όταν ήρθε στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό. Προηγουμένως αγωνίστηκε στη Βραζιλία με Αβαΐ, προτού έρθει στην Ευρώπη και την Πορτογαλία για Ζιλ Βισέντε, Μπράγκα και Ακαντέμικα. Μετά τη σεζόν 2013-2014, επέστρεψε στην Πορτογαλία και την Πάσος Φερέιρα πριν ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα".

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Λούκας Βιγιαφάνιες

Ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο είναι αυτός που έφερε τον Λούκας Βιγιαφάνιες στην Ελλάδα και στον Παναιτωλικό. Ο 24χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος, από τα πιο hot ονόματα στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι, ήρθε στο Αγρίνιο από την Αβεγιανέδα και την Ιντεπεντιέντε. Από εκεί αγωνίζεται δανεικός στον Παναιτωλικό, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Ουρακάν.

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Φερνάντο Γοδόι

Ο 25χρονος Αργεντινός μέσος του Ατρομήτου φέρεται να απασχολεί την Εστουδιάντες. Ακολούθησε κι αυτός το ίδιο δρομολόγιο με τον προηγούμενο κύριο. Από την Ιντεπεντιέντε στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Η διετία του στο Αγρίνιο εξαιρετική με αποτέλεσμα το περασμένο καλοκαίρι να πάρει το δρόμο για την πρωτεύουσα και το Περιστέρι. Οι εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους συμπατριώτες του, εξ' ου και το ενδιαφέρον της "πίντσα".

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Φακούντο Περέιρα

Άλλος ένας Αργεντινός που ήρθε στη χώρα μας κι εντυπωσίασε. Ο Φακούντο Περέιρα μόλις την Τρίτη ανακοινώθηκε από τη Ράσινγκ Κλουμπ, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Μετά από θητεία σε Παλεστίνο, Αουντάξ Ιταλιάνο, Σαν Λουίς και Χιμνάσια Λα Πλάτα. Το 2014 ήρθε στον ΠΑΟΚ και συστήθηκε πολύ γρήγορα. Το καλοκαίρι και μετά τη διαφωνία με τον Ίγκορ Τούντορ πήρε το δρόμο από τη Θεσσαλονίκη για το Μπακού. Στο Αζερμπαϊτζάν αγωνίστηκε στο Europa League με την Γκαμπάλα, ως δανεικός από το "Δικέφαλο". Τώρα, συμπαίκτης του Μιλίτο στην "Ακαδέμια".

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Λεάντρο Βιγιάλμπα

Ο 21χρονος Αργεντινός εξτρέμ που εντυπωσιάζει με τον Πανιώνιο, Λεάντρο Βιγιάλμπα, ήρθε στη Νέα Σμύρνη με τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο να είναι ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός του. Ο Βιγιάλμπα ήρθε στην Ελλάδα, ως δανεικός από τη Βέλες Σάρσφιλντ.

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Λούκας Φαβάλι

Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος, Λούκας Φαβάλι, ήρθε στο Λεβαδειακό τον περασμένο Αύγουστο υπό τις ευλογίες του Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Ο Φαβάλι ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2006 για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά αγωνίστηκε στον Ατρόμητο και η σεζόν 2011-2012 τον βρήκε στη Λιβαδειά. Μετά το Αγρίνιο και τη σεζόν 2012-2013 επέστρεψε στην Αργεντινή για τις Κόρδοβα και Ουρακάν. Από την αρχή της σεζόν, εκ νέου, κάτοικος Λιβαδειάς.

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Σεμπαστιάν Ρουσκουγιέδα

Πριν από ένα χρόνο περίπου, ένας Αργεντινός ονόματι Σεμπαστιάν Ρουσκουγιέδα έφθανε στο Αγρίνιο. Ο "Ρούσκου" ήρθε στην Ελλάδα από την Τίγρε κι αφού πριν είχε φορέσει τη φανέλα των Κίλμες, Αλ-Αχλί, Σαν Λορένσο, Σαντιάγο Ουόντερερς (Χιλή) και Ντεπορτίβο Κίτο (Εκουαδόρ).

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Αμπλαγιέ Φαγιέ

Ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, πέραν του Ροντρίγκο Γκάλο, είναι εκπρόσωπος ενός ακόμη παίκτη στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αμπλαγιέ Φαγιέ που ήρθε στην Ένωση από την Καλλιθέα, το 2014. Ο Σενεγαλέζος δεν έχει καθιερωθεί στο "Δικέφαλο", ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, στην ηλικιακή κατηγορία Κ23.

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Νίκο Μαρτίνες

Άλλο ένα hot όνομα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μεταγραφικών περιόδων. Ο Νίκο Μαρτίνες ήρθε στο Αγρίνιο από τη Σαν Μαρτίν του Σαν Χουάν. Ως άγνωστος. Και με το "καλημέρα" έγινε γνωστός. Μία σεζόν στον Παναιτωλικό, αρκούσε για να στρέψει τα βλέμματα των "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου πάνω του. Τελικά τη μάχη κέρδισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα δεν πείστηκε από την απόδοσή του και ο 28χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος δόθηκε δανεικός στην Ανόρθωση, με τη φανέλα της οποίας εντυπωσιάζει.

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Ντιέγκο Μπεχαράνο

Ο 24χρονος διεθνής Βολιβιανός αριστερός μπακ, Ντιέγκο Μπεχαράνο, ήρθε κι αυτός στο Αγρίνιο με τον ίδιο τρόπο όπως και οι προηγούμενοι. Αθόρυβα. Από τη Στρόνγκεστ της πατρίδας του, στην Ελλάδα. Τώρα είναι πιθανόν να επιστρέψει στην χώρα του και την Μπολίβαρ, αν κι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS

Ντάνι Μπεχαράνο

Ο δεύτερο Βολιβιανός του Παναιτωλικού και ξάδερφος του πρώτου. Η ομάδα του Αγρινίου τον πρόλαβε, πριν ταξιδέψει στη Χιλή με τη "βέρντε" για το Copa America 2015. Τον "τσίμπησε" από την Οριέντε Πετρολέρο. Βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της "βέρντε", ο Ντάνι όπως κι ο Ντιέγκο, αποτελεί στόχο της Μπολίβαρ.

Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο
INTIME SPORTS
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ