ΑΕΚ

Αυτό το "10" ποιος θα το πάρει;

Αυτό το "10" ποιος θα το πάρει;
INTIME SPORTS

Το ρόστερ της ΑΕΚ ήδη έχει αρχίζει να "γεμίζει" στις περισσότερες θέσεις και αναμένεται να γίνει "μάχη" για το ποιος θα πάρει τη φανέλα με το Νο 10. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα.

Το ρόστερ της ΑΕΚ ήδη έχει αρχίζει να «γεμίζει» στις περισσότερες θέσεις. Και θα γεμίσει ακόμα πιο πολύ μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Όπερ μεθερμηνευόμενο, ο ανταγωνισμός για μια θέση στις βασικές επιλογές του Τραϊανού Δέλλα, θα κτυπά «κόκκινο» σε κάθε προπόνηση.

Κάτι που προφανώς συνιστά και υγεία αλλά και δρόμος προς την αγωνιστική πρόοδο για κάθε ομάδα. Άλλωστε επί της ουσίας αυτός είναι και ο λόγος που γεμίζει το ρόστερ. Πάντως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως πλέον η ΑΕΚ θα έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες που θα «παλεύουν» για την ίδια θέση. Και όχι μόνο.

Υπάρχουν κι άλλα, πολύ μικρότερης σημασίας μεν από την θέση του βασικού, αλλά με την δική τους σημασία, που μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο… ανταγωνισμού στα Σπάτα. Όπως για παράδειγμα η φανέλα με το νούμερο δέκα.

Τα τελευταία δυο χρόνια το «10» το φορούσε ο Δημήτρης Ανάκογλου, μαζί με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Ράφικ Τζιμπούρ στο πρώτο πέρασμα του από την ΑΕΚ, φορούσε επίσης το δέκα. Όπως και στον Ολυμπιακό. Ενώ το «10» είναι το αγαπημένο νούμερο και του Ρόναλντ Βάργκας και ειδικά στην εθνική Βενεζουέλας δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

Είναι δεδομένο πως αν ο Ανάκογλου θελήσει να το κρατήσει και τη νέα σεζόν, το θέμα κλείνει πριν ανοίξει καν. Όπως άλλωστε είναι και το λογικό. Αν όμως αποφασίσει να το αλλάξει, τότε και ο Τζιμπούρ και ο Βάργκας θα το… διεκδικήσουν. Χωρίς φυσικά να υπάρχει η παραμικρή περίπτωση, αυτό να διαταράξει την ηρεμία και το οικογενειακό κλίμα στην ΑΕΚ. Άλλωστε η σχετική κουβέντα είναι μόνο φιλολογική, «ενδοαποδυτηριακά» ιντριγκαδόρικη αλλά μέχρι εκεί.

Κλείνει του Τζιοβάνι εκτός αν…

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Τζιοβάνι είναι στο τελικό της στάδιο. Κατά κάποιες πηγές ακόμα και κλεισμένη. Το σίγουρο είναι πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία, προκειμένου το θέμα να κλείσει και ο παίκτης να ταξιδέψει για την Αθήνα. Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ θα έπαιρνε σήμερα (8/7) το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Αυτό θα μπορεί να γίνει ακόμα και αύριο, εκτός αν οι πολιτικές εξελίξεις αποτελέσουν τροχοπέδι.

Μπορεί βλέπετε η ΑΕΚ να φρόντισε να διαβεβαιώσει τους ποδοσφαιριστές της πως είναι απολύτως διασφαλισμένοι και να τους καθησύχασε. Όμως αυτή η αβεβαιότητα που υπάρχει, δεν είναι καλός σύμμαχος σε διαπραγματεύσεις για κλείσιμο μεταγραφής. Και ενδεχομένως αυτός μπορεί να είναι και ένας λόγος να καθυστερήσουν οι εξελίξεις. Ωστόσο δεν αποκλείεται το θέμα να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ