ΑΕΚ

Αύξηση 150% θέλει ο Βράνιες από την ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΒΡΑΝΙΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΒΡΑΝΙΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Το Sport24.gr αποκαλύπτει το ύψος των απαιτήσεων του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος επιθυμεί νέο συμβόλαιο και πατάει πάνω στην πρόταση της Άντερλεχτ για να πάρει τα χρήματα που θέλει.

Η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες έχει ακόμα επεισόδια μπροστά της. Το σημερινό ποστάρισμά του στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται ένας ναός της Βιέννης, δεν παραπέμπει απαραίτητα σε παλιά φωτογραφία, δηλαδή σε μία από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, όταν η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Αούστρια.

Άλλωστε ούτε η ίδια Ένωση γνωρίζει το που ακριβώς βρίσκεται ο Βόσνιος, καθώς η ομάδα είχε ρεπό. Υπάρχουν πληροφορίες ότι όντως ο 28χρονος στόπερ είναι εκτός Ελλάδας, οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον η αυριανή προπόνηση.

Ξέχωρα από όλα αυτά, το απόλυτα υπαρκτό θέμα το οποίο έφερε στην επιφάνεια το Sport24.gr το πρωί της περασμένης Πέμπτης 11 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το οποίο ΑΕΚ και Βράνιες περνούν περίοδο κρίσης στη μεταξύ τους σχέση με την Άντερλεχτ να καραδοκεί, έχει και συνέχεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η πλευρά του ποδοσφαιριστή πίεσε το τελευταίο διάστημα αυτήν της Ένωσης για νέο συμβόλαιο, με αποδοχές 700.000 ευρώ το χρόνο! Αυτά είναι τα χρήματα με τα οποία ο Βόσνιος στόπερ θεωρεί ότι θα ανταμειφθούν οι ικανότητές του και η προσφορά στον ένα έτος που βρίσκεται στην ομάδα (είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2017).

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ

Το υπάρχον συμβόλαιο του Βράνιες προβλέπει πάγιες αποδοχές 250.000 ευρώ ετησίως, οι οποίες ανεβαίνουν στις 280.000 ευρώ μέσω κατάκτησης επιμέρους ατομικών μπόνους. Σαφώς όποιος ορίζει ως εκκίνηση συζήτησης τις 700.000 ευρώ, έχει στο μυαλό του ότι θα υπάρξει «ψαλίδι», κοντολογίς ο Βόσνιος θα βολευόταν και με τις 600.000 ευρώ που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του, του εξασφαλίζει η Άντερλεχτ. Αλλά εφόσον το αρχικό "θέλω" του ορίζεται στις 700.000 ετησίως, θέλει αύξηση ύψους 150%!

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον σε μια κατάσταση που απαιτεί ειδικούς χειρισμούς. Ο Βράνιες παρουσιάζεται ενοχλημένος για το ότι δεν χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, γεγονός το οποίο τον καθιστά απρόβλεπτο στις από μέρους του ενέργειες. Και από την πλευρά της η ΑΕΚ, από τη στιγμή που μπήκε σε διαδικασία συζήτησης με τη βελγική ομάδα και δεν της ξέκοψε ότι ο παίκτης «δεν πωλείται», παρά επικοινώνησε ότι απορρίφθηκε ως χαμηλή (250.000 ευρώ ενοίκιο και 1,5 εκατ. οψιόν αγοράς το καλοκαίρι) η πρώτη προσφορά, είναι σαφές ότι περιμένει τη δεύτερη κρούση. Πλέον όλα εξαρτώνται από την επόμενη κίνηση των Βέλγων.

Ο Βράνιες έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019, οπότε η «Ένωση» είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις. Καλούμενη να πάρει μια σαφή, τελική θέση απέναντι στο θέμα. Οι δρόμοι είναι τρεις: Κάλεσμα στον Βράνιες για συζήτηση νέου συμβολαίου, πώληση στην Άντερλεχτ (εφόσον επιμείνει) ή ξεκαθάρισμα ότι δεν παραχωρείται δίχως να του προταθεί καινούργια συμφωνία, με όποιο κόστος αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ομάδα. Το να έχει δηλαδή έναν βασικότατο παίκτη δυσαρεστημένο, στην πορεία 10 κρίσιμων αγώνων που υπάρχουν μπροστά και οι οποίοι θα καθορίσουν τα πάντα για τους στόχους της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ