ΑΕΚ

Ατρόμητος αντί... Παναιτωλικού

Ατρόμητος αντί... Παναιτωλικού
ΑΕΚ Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο της αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και ήδη μιλούν με τον Ατρόμητο για φιλικό ματς.

Μπορεί ο Τιμούρ Κετσπάγια να κάνει προσπάθειες να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σε εγρήγορση για να είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όμως ο Γεωργιανός τεχνικός παρακολουθεί τις εξελιξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στα Σπάτα, υπάρχει η κουβέντα για το ενδεχόμενο να αναβληθεί η πρώτη αγωνιστική. Πλέον όλα δείχνουν προς αυτή θα είναι τελική η υπουργική απόφαση.

Ως εκ τούτου ο Κετσπάγια θα πρέπει να διαμορφώσει και ανάλογα το πρόγραμμα της δουλειάς της ομάδας. Σε πρώτη φάση, ο τεχνκός της ΑΕΚ θέλει έτσι κι αλλιώς να παίξει ματς η ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (20/8). Αν όχι για το πρωτάθλημα, τουλάχιστον σε φιλικό παιχνίδι.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και πιθανοτατα η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ενώ ο Κετσπάγια, ανάλογα με τις οριστικές εξελίξεις με το πρωτάθλημα, θα εξετάσει και την πιθανότατα και για άλλα φιλικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ