ΑΕΚ

Αθλητικός διευθυντής Πεσκάρα: "Έχουμε ραντεβού με Λέσκοτ"

BRIMINGHAM, ENGLAND - OCTOBER 24:  A dejected Joleon Lescott of Aston Villa at the end of the Barclays Premier League match between Aston Villa and Swansea City at Villa Park on October 24, 2015 in Birmingham, England.  (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)
Λέσκοτ GETTY IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Πεσκάρα, Λούκα Λεόνε, επιβεβαιώνει στο Sport24.gr ότι η ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Τζόλεον Λέσκοτ και αποκαλύπτει ραντεβού με τον Άγγλο τη Δευτέρα (29/8). Πρόεδρος Πεσκάρα: "Το προσπαθούμε".

Οι Ιταλοί αποκάλυψαν πως η Πεσκάρα έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Τζόλεον Λέσκοτ, του 34χρονου Άγγλου κεντρικού αμυντικού που επιδιώκει να αποκτήσει και η ΑΕΚ. Ο αθλητικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, που συμμετέχει στη Serie A, Λούκα Λεόνε, μίλησε στο Sport24.gr και παραδέχτηκε το ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ.

Αθλητικός διευθυντής Πεσκάρα: "Έχουμε ραντεβού με Λέσκοτ"

(Ο Λούκα Λεόνε)

"Ναι, τον θέλουμε. Θα έχουμε συνάντηση τη Δευτέρα (29/8), μετά το ματς". Αυτό υποστήριξε ο Λεόνε, δίνοντας μια σημαντική διάσταση στο θέμα. Σημειώνεται ότι οι νεοφώτιστοι στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας αντιμετωπίζουν την Κυριακή (28/8) τη Σασουόλο, εκτός έδρας.

Στο Sport24.gr μίλησε και ο πρόεδρος της Πεσκάρα, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι, ο οποίος και αυτός επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Άγγλο. Η απάντηση του για το αν πράγματι γίνονται επαφές ήταν η εξής: "Το προσπαθούμε...".

Αθλητικός διευθυντής Πεσκάρα: "Έχουμε ραντεβού με Λέσκοτ"

(Ο Ντανιέλε Σεμπαστιάνι)

Όλα αυτά και ενώ η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Λέσκοτ. Μένει να φανεί ποια κατάληξη θα έχει η υπόθεση. Όντως ο Λέσκοτ θα προτιμήσει την Πεσκάρα ή εντέλει θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει στην "Ένωση";

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ