ΑΕΚ

Αρχίζουν οι συναντήσεις για την "Αγιά Σοφιά"

Αρχίζουν οι συναντήσεις για την "Αγιά Σοφιά"

Ο Νίκος Στράτος θα ασχοληθεί με την ενημέρωση των εμπλεκομένων για την κατασκευή της "Αγιά Σοφιάς" και θα προωθήσει τη νομιμότητα που έχει το έργο!

Ειλημμένη είναι η απόφαση για πολύμορφες δράσης της ΑΕΚ στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr. Και για το πλάνο αυτό ισχύει το αμ’ έπος, αμ’ έργον...

Ήδη από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ανοίγει κύκλος συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο γενικός διευθυντής της "Δικέφαλος ΑΕ" Νίκος Στράτος, θα έχει συνάντηση με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απ’ όλες τις παρατάξεις, προκειμένου να γίνει μια ενημέρωση και όσον αφορά το έργο, αλλά και για την απόφαση που ήδη υπάρχει από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στόχος αυτής της ενημέρωσης, είναι να καταστεί σαφές, πως όλα όσα αφορούν την νομιμότητα του έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου, έχουν επί της ουσίας κριθεί από την απόφαση του ΣτΕ. Και φυσικά αυτές οι συναντήσεις του Σαββάτου, θα είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης «εκστρατείας» που ξεκινά η ΑΕΚ στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ