ΑΕΚ

Αρχές Ιουνίου ξεκινάει το όνειρο, μέχρι τότε... καθάρισμα!

Αρχές Ιουνίου ξεκινάει το όνειρο, μέχρι τότε... καθάρισμα!

Άκρως ικανοποιητικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα της "Αγιάς Σοφιάς" με την ΑΕΚ αν περιμένει την υπογραφή Σκουρλέτη και το "ok" από την Πολεοδομία για να ξεκινήσει τις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα.

Πέρα για πέρα ικανοποιητικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα της "Αγιάς Σοφιάς" με την ΑΕΚ αν περιμένει την υπογραφή Σκουρλέτη και το "ok" από την Πολεοδομία για να ξεκινήσει τις εργασίες.

Το ΥΠΕΝ έχει πλέον στα χέρια του όλα τα έγγραφα που χρειαζόταν για να προχωρήσει με την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το νέο γήπεδο και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, θα υπογραφεί και η ΑΕΚ θα μπορέσει να προχωρήσει στο τελευταίο βήμα πριν την έναρξη των εργασιών.

Αυτό αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων 15 ημερών και από εκεί και πέρα, ο φάκελος θα σταλεί στην Πολεοδομία για να εγκριθεί η οικοδομική άδεια. Το χρονικό διάστημα που προβλέπεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι περίπου δύο μήνες, αν όλα κυλήσουν ομαλά, γεγονός που σημαίνει ότι οι εργασίες πιθανόν να ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου.

Στην ΑΕΚ πάντως θέλουν να είναι έτοιμοι για όταν φτάσει εκείνη η ώρα και μάλιστα, αναμένεται να γίνει καθαρισμός και περίφραξη του μαγικού οικοπέδου, την ίδια στιγμή που προγραμματίζεται ραντεβού ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του για να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ