ΑΕΚ

Άρθο: "Θα προπονήσει μεγάλη ομάδα στην Ισπανία ο Πογέτ"

Άρθο: "Θα προπονήσει μεγάλη ομάδα στην Ισπανία ο Πογέτ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 30χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Θέσαρ Άρθο, μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα εκτιμώντας ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα προπονήσει στο μέλλον μεγάλη ισπανική ομάδα.

Στην ισπανική ιστοσελίδα, "Vavel", μίλησε ο Θέσαρ Άρθο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να βγει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο τέλος της σεζόν, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως αποτυχία το ενδεχόμενο να μην πετύχει κάτι ξεχωριστό η Ένωση. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα προπονήσει μια μέρα, μεγάλη ισπανική ομάδα.

"Στην πραγματικότητα δεν βρήκα θέση στο αρχικό σχήμα, εξ αιτίας ενός τραυματισμού, όταν έσπασα δύο πλευρά. Αυτό με πήγε πίσω στη φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Οι υπόλοιποι παίκτες είχαν πλεονέκτημα όσον αφορά τη φυσική κατάσταση σε σχέση με μένα για την αρχική ενδεκάδα.

Διαθέτουμε τους παίκτες για να πετύχουμε κάτι καλό φέτος. Διαθέτουμε υψηλό μπάτζετ και νομίζω ότι θα ήταν αποτυχία αν δεν πετύχουμε κάτι ξεχωριστό φέτος. Είμαστε μία ομάδα που φέτος ανέβηκε κατηγορία, αλλά έχουμε ποιότητα για να βγούμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν", υποστήριξε αρχικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Θέσαρ Άρθο, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για:

Τον Γκουστάβο Πογέτ: "Είναι πολύ καλός προπονητής και έχει μέλλον με πολλές προοπτικές. Πιστεύω πως θα αναλάβει μια μεγάλη ομάδα στην Ισπανία κάποια στιγμή. Έχει πολύ καλή επαγγελματική καριέρα. Γενικότερα μου φαίνεται πως είναι πολύ καλός προπονητής και η επιτυχία που έχουμε αυτή τη στιγμή οφείλεται βασικά σε αυτόν".

Για τις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το ισπανικό ποδόσφαιρο: "Το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν την μπάλα. Αλλά στην Ελλάδα οι ομάδες με χαμηλό μπάτζετ, δεν μπορούν να έχουν ποιοτικούς παίκτες και αναγκαστικά παίζουν περισσότερο αμυντικά. Υπάρχουν μόνο τέσσερις ή πέντε καλές ομάδες στην Ελλάδα και αυτές έχουν διαφορά από τις υπόλοιπες".

Για μια πιθανή επιστροφή του στη Βιγιαρεάλ: "Φυσικά αν και ποτέ δεν ξέρεις. Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω, δεν ξέρω ως παίκτης ή σε κάποιο πόστο, αλλά ναι είναι αλήθεια πως θα μου άρεσε να γυρίσω μια μέρα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ