ΑΕΚ

Άρθο στο Sport24.gr: "Όνειρο η ΑΕΚ"

Το Sport24.gr μίλησε με τον 29χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Θέσαρ Άρθο, ο οποίος εκφράζει την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ενδιαφέρει κι ενδιαφέρεται. Ο Θέσαρ Άρθο ανταποκρίθηκε θετικά στην τηλεφωνική κλήση του Sport24.gr από την Αθήνα, παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, ότι έχει μιλήσει με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και υποσχέθηκε... εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

- Θέσαρ, καλησπέρα από Αθήνα. Γράφεται ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για εσένα. Το γνωρίζεις; Μπορείς να το επιβεβαιώσεις;

"Το πιο σωστό γι' αυτό το θέμα, είναι να μιλήσεις με τον ατζέντη μου. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι κάτι που με μαγεύει..."

- Η επόμενη μου ερώτηση. Θα σε ενδιέφερε να αγωνιστείς στην ΑΕΚ;

"Δεν το συζητάω. Θέλω. Είναι όνειρο να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Είναι από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ξέρω ότι πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, όταν κι έπεσε κατηγορία, αλλά έχω μάθει επίσης ότι είναι ξανά δυνατή."

- Τι γνωρίζεις για την ΑΕΚ;

"Ξέρω ότι πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές πέρασαν από την ΑΕΚ. Έχω μιλήσει, επίσης, με Ισπανούς που παίζουν τώρα στην Ελλάδα"

- Έχει μιλήσεις με τον Ισπανό της ΑΕΚ; Τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο;

"Ναι, έχω μιλήσει. Μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα. Όλα αυτά που σου είπα. Ότι είναι δυνατή, ότι είναι ένα πλήρως οργανωμένο κλαμπ. Τα καλύτερα..."

- Μία τελευταία ερώτηση. Πότε να περιμένουμε νέα; Είσαι αισιόδοξος;

"Ευχαριστώ πολύ που μιλήσαμε. Δεν θα πω κάτι άλλο. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα..."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ