ΑΕΚ

Άρθο: "Ήμουν δίπλα στο Μπατακλάν"

Άρθο: "Ήμουν δίπλα στο Μπατακλάν"
INTIME SPORTS

Σε εστιατόριο, 100 μέτρα από το θέατρο Μπατακλάν, βρισκόταν την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης ο Θέσαρ Άρθο και περιέγραψε στους συμπαίκτες του συγκλονιστικές στιγμές.

Στο επίκεντρο του «τρόμου» βρέθηκαν στο τριήμερο ρεπό τους, ο Μπαρμπόζα, ο Γκάλο και ο Άρθο. Και γι αυτό και βρέθηκαν στο «επίκεντρο» της σημερινής (16/11) προπόνησης στα Σπάτα, καθώς όλοι ήθελαν να μάθουν από πρώτο χέρι λεπτομέρειες, για όσα κουβεντιάζει όλος ο πλανήτης.

Αν μάλιστα ο Μπαρμπόζα και ο Γκάλο πληροφορήθηκαν για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην «σιγουριά» του ξενοδοχείου τους στο Παρίσι, ο Άρθο έζησε τον τρόμο από πολύ κοντά.

Όπως έλεγε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στους συμπαίκτες του, την ώρα των επιθέσεων στο Μπατακλάν, βρισκόταν μαζί με την παρέα του σ’ ένα εστιατόριο περίπου 100 μέτρα μακριά από το θέατρο.

Την ώρα που άρχισαν να ακούγονται εκρήξεις και πυροβολισμοί επικράτησε πανικός. Και ο ίδιος και η παρέα του έμειναν κλεισμένοι μέσα στο εστιατόριο για περίπου τέσσερις ώρες, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να μπορέσει να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του.

Μάλιστα επανέλαβε ο Άρθο στους συμπαίκτες του, αυτό που είχε γράψει και στο instagram . "Ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ