ΑΕΚ

Αρνητική η απάντηση του Μοντανιέ στην ΑΕΚ

Αρνητική η απάντηση του Μοντανιέ στην ΑΕΚ
Μοντανιέ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φιλίπ Μοντανιέ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως μετέδωσε ο Sport24 radio 103,3 και πλέον στην Ένωση αναζητούν τον επόμενο τεχνικό. Εντοπίστηκε απόκλιση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 ο Φιλίπ Μοντανιέ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ και πλέον αναζητεί αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Ο Γάλλος τεχνικός βρέθηκε στην Ελλάδα από την Πέμπτη (2/6) και την επόμενη μέρα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την διοίκησης της Ένωσης.

Αντίθετα μ' ότι έγινε χθες (3/6), η σημερινή (4/6) μέρα δεν εξελίχθηκε διόλου σε θρίλερ τουλάχιστον ως προς την περίπτωση του Φιλίπ Μοντανιέ. Ο Γάλλος τεχνικός σχεδόν με το που πάτησε ξανά το πόδι του στο Παρίσι, απάντησε αρνητικά στην πρόταση συνεργασίας της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε απόκλιση στην προσφορά και τις απαιτήσεις του Μοντανιέ, χωρίς να έχουν γίνεις προς το παρόν γνωστές οι πρώτες λεπτομέρειες.

Κάτι που σημαίνει πως έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο αυτό. Και πλέον ήδη στην ΑΕΚ "τρέχουν" για να ενεργοποιήσουν ένα εναλλακτικό πλάνο. Κάτι που προφανώς άρχισαν ήδη από χθες (3/6) το βράδυ να εξετάζουν, από την στιγμή που η περίπτωση του Μοντανιέ ήταν στην κόψη του ξυραφιού.

Πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, καθώς σε περίπου 20 μέρες, η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία. Από τους άλλους δυο υποψηφίους που ήταν μαζί με τον Μοντανιέ, παραμένει στο τραπέζι μόνο ο Τόρστεν Φινκ. Αλλά και αυτή η περίπτωση, για περισσότερους από έναν λόγους είναι δύσκολη. Και μπορεί να αποδειχθεί και χρονοβόρο. Επομένως στην ΑΕΚ κοιτάζουν ήδη άλλες εναλλακτικές, που όμως αυτή την στιγμή καμία δεν είναι τόσο προχωρημένη. Πάντως ο στόχος είναι μέχρι και την Δευτέρα το αργότερα, να έχει προκύψει ο επόμενος... εκλεκτός.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ