ΑΕΚ

Αρέσουν οι Κάντλετς και Σιβέλι στην ΑΕΚ

Αρέσουν οι Κάντλετς και Σιβέλι στην ΑΕΚ

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενόψει της νέας σεζόν και ήδη στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο για αξιόλογες και συμφέρουσες επιλογές. Μετά τον Τσιγκρίνσκι, στη λίστα προστίθενται και οι Κάντλετς, Σιβέλι

Ο Μίχαλ Κάντλετς αγωνίζεται στη Φενερμπαχτσέ, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούν την περίπτωσή του. Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ έχει 8 συμμετοχές στην Τουρκία την φετινή σεζόν, ενώ έχει φορέσει 63 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Τσεχίας.

Προτού πάει στην ομάδα της Πόλης, ο Κάντλετς είχε αγωνιστεί στη Σλάβια Πράγας και την Μπάγερ Λεβερκούζεν και στην ΑΕΚ αρέσει, διότι ως ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλουν για τα μετόπισθεν της ομάδας.

Άλλη μία περίπτωση που απασχολεί, είναι αυτή του Ρενάτο Σιβέλι που αγωνίζεται στη Λιλ. Ο Αργεντινός μετράει 30 συμμετοχές φέτος και είναι επίσης αριστεροπόδαρος. Την προηγούμενη διετία έπαιζε στην Τουρκία με την Μπούρσασπορ, ενώ έχει παίξει σε Μαρσέιγ, Χιμνάσια Λα Πλάτα, Μπάνφιλντ, Νις και Σαν Λορένσο.

Ο 33χρονος διαθέτει παραστάσεις σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα. Αρέσει στην ΑΕΚ και βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που τσεκάρει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ