ΑΕΚ

Άρεσε ο Στεπίνσκι, αλλά…

Άρεσε ο Στεπίνσκι, αλλά…
Στεπίνσκι

Με συμπεράσματα για τον "αλμυρό" 21χρονο επιθετικό Στεπίνσκι και για άλλους παίκτες, επιστρέφει από την Πολωνία ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Από την στιγμή που η ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στην Πολωνία για χάρη του Μάριους Στεπίνσκι, είχε ήδη σχηματίσει μια πρώτη άποψη για τον 21χρονο επιθετικό.

Όμως εν δράσει και εκ του σύνεγγυς, για πρώτη φορά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είδε τον νεαρό Πολωνό φορ, στο χθεσινό (15/4) ματς.

Και παρότι ο Στεπίνσκι έδειξε και πάλι πως είναι ικανός σκόρερ, καθώς βρήκε δίχτυα, ο τρόπος που κύλησε το παιχνίδι δεν ήταν ο ιδανικότερος για το «τσεκάρισμα» ενός σέντερ φορ.

Απομονωμένος στην επίθεση ήταν ο 21χρονος, μ’ όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ρουχ Χορζοφ να παίζουν ταμπούρι πίσω από την σέντρα και πίσω από την μπάλα. Άλλωστε όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, εκτός από το γκολ, μόλις μια ακόμα τελική προσπάθεια έκανε η Χορζόφ σ’ ολόκληρο το παιχνίδι.

Προφανώς στον τεχνικός διευθυντή της ΑΕΚ άρεσε το γεγονός πως ακόμα και σ’ ένα τέτοιο ματς ο Στεπίνσκι βρήκε και πάλι τρόπο να σκοράρει. Ωστόσο στην Ένωση θα φροντίσουν να ξαναδούν από κοντά τον 21χρονο επιθετικό, πριν από το τέλος της σεζόν, πριν κάνουν την κίνηση τους. Άλλωστε ο Μιλοβάνοβιτς στις επαφές που έκανε με τους ανθρώπους της Χορζόφ, διαπίστωσε πως ο Στεπίνσκι είναι μια «αλμυρή», οικονομικά, περίπτωση. Πάντως θα παραμείνει ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Ο «Μίλο» σημείωσε και άλλα ονόματα

Το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στην Πολωνία, ήταν κυρίως για τον Στεπίνσκι. Όμως επί τη ευκαιρία, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ σημείωσε στο μπλοκάκι του και κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, από το ματς που είδε. Όπως για παράδειγμα ο 25χρονος διεθνής Ούγγρος Άνταμ Γιούρκσο της Πογκόν, που αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ και ήταν πολύ δραστήριος.

Ή ο τερματοφύλακας της Χορζόφ Ματούς Ποτνόσκι που επίσης έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Πολωνίας, αλλά είναι και 32 χρονών. Ακόμα και ο 21χρονος επιτελικός Πάτρικ Λίπσκι της Χορζόφ είχε έδειξε καλά στοιχεία. Ενδεχομένως λοιπόν, κάποιους εξ αυτών ο Μιλοβάνοβιτς να τους «τσεκάρει» εκ νέου, όταν θα ταξιδέψει και πάλι στην Πολωνία για τον Στεπίνσκι. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα (16/4) στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για το επόμενο μεταγραφικό ταξίδι, το οποίο πιθανόν να είναι στην Αυστρία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ