ΑΕΚ

Αραβίδης: "Ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση"

Αραβίδης: "Ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Αραβίδης με προσωπική του δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στην ομάδα του με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook και έτσι έκλεισε το θέμα.

Ο λόγος που πήγε να ανάψει "φωτιά" με την ανάρτηση που έγινε χθες (18/9), ήταν διότι προήλθε από έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος είναι αρχηγός και σημαντικός παίκτης για την ΑΕΚ. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αυτή η "φωτιά" έσβησε μετά την στάση που κράτησε σήμερα (19/9) ο "Αραβας".

Μίλησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και μάλιστα περισσότερες από μια φορές στα Σπάτα και έντονα φορτισμένος συναισθηματικά, ζήτησε συγγνώμη. Ειλικρινή. Και φυσικά και ο Μπάγεβιτς και όλοι στην ΑΕΚ, ξέρουν καλά τον χαρακτήρα του Αραβίδη. Μάλιστα ο παίκτης έκανε και δημόσια δήλωση.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Αντιλαμβάνομαι ότι με την ανάρτηση, που έκανα, προκάλεσα τεράστιο θόρυβο και αναστάτωση στην ομάδα μου, κάτι που ήταν και το τελευταίο που θα ήθελα. Στα τρία χρόνια, άλλωστε, που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και ουδέποτε έχω διανοηθεί να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα.

Ασχέτως της όποιας ψυχολογικής πίεσης μπορεί να αισθάνομαι διευκρινίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τον σύλλογο, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο.

Ζητάω συγγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση και δηλώνω ότι παραμένω με το ίδιο πάθος στη διάθεση του προπονητή μου προκειμένου να συνεισφέρω όσα μπορώ για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα κληθεί για εξηγήσεις ο Αραβίδης
Αινιγματική ανάρτηση από Αραβίδη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ