ΑΕΚ

Αραβίδης: "Με βρήκε στο πόδι ο Μποτία"

Αραβίδης: "Με βρήκε στο πόδι ο Μποτία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0 στο ΟΑΚΑ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φάση με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Στην Αθλητική Κυριακή φιλοξενήθηκε ο επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (1-0), ενώ αναφέρθηκε και στην φάση της αποβολής του Αλμπέρτο Μποτία. Τι είπε για το ότι ο Μπουονανότε εκτέλεσε το πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φάση με την κόκκινη του Μποτία: "Με βρήκε στο πόδι ο Μποτία ναι. Έβγαινα τετ α τετ. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω την φάση".

Για το ότι χτύπησε το πέναλτι ο Μπουονανότε: "Είναι μία απόφαση της στιγμής. Από την πλευρά του προπονητή έχει δοθεί εντολή. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Ποιος νιώθει πιο έτοιμος. Ποιος είναι πιο καλά. Γιατί ήταν κρίσιμο πέναλτι".

Για το αήττητο του Ολυμπιακού: "Σίγουρα ήταν ένα κίνητρο. Ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει για να παίξουμε πιο καλά και πιο συγκεντρωμένοι. Είχαμε πει να ήμαστε η ομάδα που θα το σπάσει. Εάν δεν το κάναμε εμείς δεν θα το έκανε κανείς άλλος".

Για την ατάκα του Πογέτ για Μπάγερν, Άρσεναλ και ΑΕΚ: "Εντάξει αυτός που είπε ο προπονητής είναι αλήθεια. Νιώθουμε μετά το ματς απόλυτα δικαιωμένοι. Άσχετα που το ματς δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Σε τέτοια ματς κοιτάμε να παίρνουμε τους βαθμούς και να δίνουμε ένα έξτρα κίνητρο να έρχεται στο γήπεδο, γιατί ο κόσμος δεν βλέπει την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις".

Για το κίνητρο με τον Ολυμπιακό: "Το κίνητρο είναι πως εμείς θέλουμε να αποδεικνύουμε σε κάθε ματς πως είμαστε καλοί παίκτες και καλή ομάδα. Να δείχνουμε τον χαρακτήρα μας. Είμαστε μία ομάδα που δεν θέλει να χάνει. Το αποδείξαμε και με αυτόν τον προπονητή. Πόσω μάλλον το να κερδίσεις τον Ολυμπιακό που είναι κίνητρο και που για μένα η διαφορά είναι πλασματική. Δεν λέω πως είναι άδικα εκεί ο Ολυμπιακός (σ.σ. στην πρώτη θέση) αλλά πως η διαφορά θα έπρεπε να είναι πιο μικρή. Η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι. Δεν είναι μόνο η νίκη σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως ήταν και με ΠΑΟΚ, γιατί υπάρχουν και άλλα ματς στην συνέχεια".

Για το σχόλιο του Κασάμι πως είναι ένας έξυπνος παίκτης: "Εντάξει σίγουρα εάν δεν είσαι έξυπνος δεν μπορεί να πετύχεις τίποτα. Πρέπει να χρησιμοποιείς και ατομικά το μυαλό σου. Δεν είναι μόνο τι το κάνει η ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ