ΑΕΚ

Αραβίδης και Αλμέιδα "βλέπουν" ενδεκάδα

Αραβίδης και Αλμέιδα "βλέπουν" ενδεκάδα
Αλμέιδα Αραβίδης

Διαβάστε τις πρώτες σκέψεις του Τιμούρ Κετσπάγια για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν με την Σεντ Ετιέν. Ποιοι έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Οι περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας με την οποία η ΑΕΚ θα πάει στην πρώτη «μάχη» με την Σεντ Ετιέν στην Γαλλία, έχουν «κλειδώσει» στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια. Άλλωστε η τετράδα της άμυνας και τα δυο αμυντικά χαφ μπροστά του, είναι σταθερά σ’ όλα τα «διπλά» που έχει κάνει ο Γεωργιανός τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις.

Ωστόσο ο Κετσπάγια κάνει δεύτερες σκέψεις και για την θέση στην κορυφή της επίθεσης αλλά και για την μια εκ των δυο στα «φτερά».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θεωρεί πως σ’ ένα ματς όπως αυτό της Πέμπτης (28/7) στην Γαλλία απέναντι στην Σεντ Ετιέν, η ομάδα του θα χρειαστεί και τρεξίματα και πρέσινγκ και πάθος. Στοιχεία που αποτελούν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Χρήστου Αραβίδη.

Γι αυτό και ο Κετσπάγια έδειξε και στο διπλό της Κυριακής (24/7), πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον διεθνή επιθετικό, αντί του Βάργκας, σε ρόλο εξτρέμ, στο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν. Είναι μια θέση άλλωστε, στην οποία ο Αραβίδης έχει παίξει πολλές φορές και στην περσινή σεζόν.

Επίσης ο Κετσπάγια έδειξε στο δίτερμα, πως κάνει σκέψεις ακόμα και για να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τον Αλμέιδα. Βεβαίως ο Πορτογάλος φορ δεδομένα ακόμα δεν είναι έτοιμος. Όμως δείχνει τεράστιο κέφι και διάθεση. Φυσικά μια τέτοια επιλογή αποτελεί ρίσκο.

Γι αυτό και ο Πέκχαρτ εξακολουθεί να αποτελεί το φαβορί για να πάρει την θέση στην κορυφή της επίθεσης, στο ματς της Πέμπτης. Ωστόσοο Κετσπάγια αφήνει και ένα… παραθυράκι για Αλμέιδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ