ΑΕΚ

Αραούχο: "Χαίρομαι που μπήκαμε στην ιστορία της ΑΕΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο ανέλυσε τους παράγοντες που έφεραν τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, στάθηκε στην κομπίνα στο γκολ του, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που μπήκε στην ιστορία της Ένωσης.

H AEK απέδρασε με το "διπλό" απ' το "Γ. Καραϊσκάκης", επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ένωσης κι ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού, Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είχαμε συνολικά καλή απόδοση. Πιέσαμε ψηλά τον Ολυμπιακό, ξέραμε ότι έτσι δεν θα μπορούσε να αντιδράσει. Ξέραμε επίσης ότι είναι ποιοτική ομάδα και θα κάνει και αυτός ευκαιρίες. Αλλά εμείς παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι, ήμασταν αυτοί που έπρεπε σε όλο το ματς και πήραμε τη νίκη", ενώ για την κομπίνα στο φάουλ όπου σκόραρε, είπε: "Το έχουμε δουλέψει και το έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια, αλλά δεν μας είχε βγει. Σήμερα μας βγήκε και είμαι χαρούμενος που σκόραρα και μπορώ τώρα να βλέπω το γκολ στην τηλεόραση".

Αναφορικά με το γεγονός ότι σκόραραν οι δύο Αργεντινοί, είπε: "Νομίζω από τύχη σκόραραν οι Αργεντινοί, αλλά θέλω να πω ότι ο Πατίτο έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και χαίρομαι για αυτόν. Χαίρομαι και για εμάς που καταφέραμε και σκοράραμε εδώ και μπήκαμε και εμείς στην ιστορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χριστοδουλόπουλος: "Ευτυχώς, δεν έχω εικόνα για τα επεισόδια"
Χιμένεθ: "Αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες, το σκορ θα ήταν πιο καθαρό"
Ενταση στο Καραϊσκάκη: Τραυματισμός παικτών και φροντιστή από άνδρες των ΜΑΤ
Άλμα πρόκρισης για την ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Ο SPORT24 RADIO 103,3 ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ