ΑΕΚ

Αραούχο: "Θέλω τον Παναθηναϊκό στον τελικό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε ότι τον συγκίνησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, δεν έκρυψε ότι θέλει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ απάντησε σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός. (VIDEO).

MVP του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό αναδείχθηκε ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης δήλωσε μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ότι οι οπαδοί της ομάδας του τον έκαναν να ανατριχιάσει, εξέφρασε τη θέλησή του να βρει τον Παναθηναϊκό στον τελικό, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα στην Ισπανία ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός.

Μετά το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Αραούχο είπε αρχικά: "Η ομάδα στάθηκε ισάξια στο ματς, κάναμε καλό ματς, αν εξαιρέσουμε το λάθος από το οποίο δεχτήκαμε γκολ. Τώρα μας μένει ο τελικός".

-Ποιο γκολ ήταν το πιο καθοριστικό στις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό;

"Το πιο σημαντικό γκολ θα είναι στον τελικό για να πάρουμε το Κύπελλο..."

-'Εχεις προτίμηση για τον τελικό;

"Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό. Όποια και αν είναι, εμείς θέλουμε να παίξουμε σαν ΑΕΚ και να το πάρουμε...".

-Ένα σχόλιο για τον κόσμο;

"Όταν βγήκαμε για ζέσταμα, η υποδοχή και το πώς φώναζε ο κόσμος με έκανε και ανατρίχιασα. Συγκινήθηκα. Τους οφείλω πολλά. Είμαι λίγο καιρό εδώ και τους οφείλω πολλά".

-Τι σου αρέσει περισσότερο στην ΑΕΚ;

"Οι συμπαίκτες μου είναι αυτοί που με κάνουν και χαίρομαι. Νιώθω όλο και καλύτερα και είμαι ευτυχισμένος".

- Για τα δημοσιεύματα ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός...

"Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Ανήκω στη Λας Πάλμας. Μιλάω καθημερινά με τον πρόεδρο ο οποίος μου λέει ότι πρέπει να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα. Η ΑΕΚ μου έχει επιστρέψει την ευτυχία, αλλά ανήκω στη Λας Πάλμας. Ξέρω ότι εδώ και 4 μήνες είμαι χαρούμενος. Είχα περάσει 1,5 χρόνο που δεν έπαιζα. Ξέρω ότι η ΑΕΚ θα κάνει μεγάλη προσπάθεια να με κρατήσει, αλλά πρέπει να μιλήσει με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ