ΑΕΚ

Αραούχο: "Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο MVP της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη, ενώ εμφανίστηκε αινιγματικός σε ό,τι αφορά στο μέλλον του.

Η ΑΕΚ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός σημείωσε δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας του, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Γι' αυτό το λόγο, αναδείχθηκε και MVP του αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 25χρονος στράικερ μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα, υποστήριξε πως δεν αισθάνεται MVP, ενώ εμφανίστηκε αινιγματικός σε ό,τι αφορά στο μέλλον του, τονίζοντας, βέβαια, πως αισθάνεται καλά στην Ένωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το γεγονός πως αναδείχθηκε MVP: "Εγώ δεν αισθάνομαι MVP. Αισθάνομαι ένας απ' τους συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν και τους βοήθησα".

Για την αποθέωση απ' τους φίλους της ΑΕΚ: "Ο κόσμος μπορεί να αισθάνεται έτσι, αλλά εγώ αισθάνομαι ίσος με τους συμπαίκτες μου. Το σημαντικό για εμένα είναι να βοηθάω την ομάδα".

Για την άμεση προσαρμογή στην ΑΕΚ: "Η αλήθεια είναι πως απ' την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα. Παρότι δυσκολεύομαι με τη γλώσσα, δεν αισθάνομαι ξένο σώμα στην ομάδα. Τόσο οι συμπαίκτες όσο κι ο Μανόλο Χιμένεθ μ' έχουν βοηθήσει σημαντικά. Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Για το αν θέλει να παραμείνει: "Η αλήθεια είναι πως λόγο του συμβολαίου θα έπρεπε να επιστρέψω. Εγώ, απ' την πλευρά μου, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να μπει στα πλέι οφ. Το μέλλον μου θα το συζητήσουν οι δύο διοικήσεις. Εγώ αισθάνομαι χαρούμενος εδώ".

Για το αν ξεχωρίζει ένα απ' τα δύο γκολ: "Νομίζω πως και τα δύο γκολ είναι σημαντικά. Το πρώτο μπήκε πολύ γρήγορα και μάς έδωσε ηρεμία, ενώ το δεύτερο 'κλείδωσε' το παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ