ΑΕΚ

Αραούχο: "Να σκοράρω και στο επόμενο ντέρμπι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο παρέλαβε τα βραβεία για τον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής, καθώς και για το Best Goal και μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου εξέφρασε την επιθυμία να πετύχει γκολ και στο επόμενο ντέρμπι.

Μπορεί στην ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο να βρίσκεται μόλις 1,5 μήνα, όμως ήδη έχει γίνει συλλέκτης... βραβείων. Σήμερα (16/3) παρέλαβε αυτό του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής αλλά και του καλύτερου γκολ.

Και ο Αργεντινός φορ μιλώντας στην κάμερα της Nova, εξέφρασε την επιθυμία του να σκοράρει και στα επόμενα ντέρμπι που ακολουθούν μέχρι και το τέλος της σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Το γεγονός ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό τα βραβεία αυτά του τα έδωσαν με τις ψήφους τους οι Έλληνες φίλαθλοι, όχι μόνο της ΑΕΚ, τα κάνει ακόμα ξεχωριστά;

"Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί απ' τη στιγμή που έχω έρθει έχω βραβευθεί πέντε φορές (σ.σ μαζί με αυτά του MVP στο ΟΑΚΑ) και είναι πολύ θετικό για μένα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να κάνω μια μεγάλη βιτρίνα στο σπίτι μου για να χωρέσουν".

Αυτά τα δύο βραβεία τα κατέκτησε σε νικηφόρο ντέρμπι. Το γεγονός αυτό τα κάνει να φαίνονται πιο σημαντικά στα δικά του μάτια από άλλα βραβεία;

"Η αξία είναι ίδια για μένα. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, είτε κατακτήσω διπλό βραβείο, είτε όχι. Το σημαντικό είναι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Ελπίζω και στο επόμενο ντέρμπι να πάρω ακόμα ένα βραβείο".

Μετά το ντέρμπι, ο Αντρέ Σιμόες είχε πει ότι όσοι ζουν καθημερινά τον Αραούχο στις προπονήσεις ξέρουν ότι μπορεί να βάλει υπέροχα γκολ, όπως το 2ο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πως το έζησε εκείνο το γκολ; Έχει πετύχει παρόμοια στην καριέρα του;

"Κάθε γκολ που πετυχαίνω είναι ξεχωριστό και έχει τη σημασία του. Είναι αλήθεια ότι είχα πολύ σκοραρώ να πετύχω ένα τόσο όμορφο γκολ, αλλά ελπίζω το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο να μπορέσω να σκοράρω ένα ακόμα πιο όμορφο γκολ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ