ΑΕΚ

Αραούχο: "Να παίξουμε στη Βιέννη όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ριέκα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, δεν κατάφερε να δώσει εξήγηση για την εικόνα των "κιτρινόμαυρων" στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως αν η ομάδα του παίξει όπως στο δεύτερο μέρος απέναντι στην Αούστρια θα έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 26ο λεπτό, αλλά τελικά έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), ο οποίος της δίνει πλεονέκτημα ενόψει του αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, δεν κατάφερε να δώσει εξήγηση για την εικόνα των "κιτρινόμαυρων" στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως αν η Ένωση παίξει όπως στο δεύτερο μέρος απέναντι στην Αούστρια θα έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Για το δεύτερο γκολ που σημείωσε, αλλά δεν μέτρησε: "Έγώ έκανα την κεφαλιά, ο αντίπαλος ήρθε προς την πλευρά μου, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να στηριχτώ πάνω του".

Για την εικόνα του αγώνα: "Η αλήθεια είναι πως όταν δεχθήκαμε το γρήγορο χάσαμε τη γη κάτω απ' τα πόδια μας. Ωστόσο, ήταν βέβαιο πως θα κάναμε προσπάθεια για να το γυρίσουμε. Συμβαίνει συχνά αυτό, δηλαδή να μένουμε πίσω στο σκορ και να χρειάζεται μία μεγαλύτερη προσπάθεια. Ωστόσο, πήραμε ένα σημαντικό βαθμό".

Για το γεγονός πως μένουν πολλές φορές πίσω στο σκορ: "Θεωρώ πως οι αντίπαλοι μάς έχουν μελετήσει, γνωρίζουν πώς κάνουμε επίθεση. Ωστόσο, απ' την στιγμή που μπορούμε και γυρνάμε τα παιχνίδια είναι καλό, αλλά δεν μπορώ να δώσω εξήγηση γιατί συμβαίνει".

Για τον αγώνα με την Αούστρια: "Νομίζω πως αν κάνουμε ένα αγώνα σαν το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ριέκα, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Δεν κάνουμε καλά πρώτα ημίχρονο και χρειάζεται να κάνουμε μία έξτρα προσπάθεια. Πρέπει να το δουλεψουμε αυτό".

Για το πρόβλημα στις στημένες φάσεις: "Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να ευχαριστήσουμε την άμυνά μας για την προσπάθειά της, γιατί χάρη σε αυτήν ο αντίπαλος δεν έκανε φάση στο δεύτερο ημίχρονο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ