ΑΕΚ

Αραούχο: "Μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ για την καριέρα μου"

Αραούχο: "Μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ για την καριέρα μου"

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV και υποστήριξε πως η Ένωση είναι η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του. Δείτε σε VIDEO το πρώτο 24ωρο του Αργεντινού φορ στην Ελλάδα.

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί απ' το απόγευμα της Παρασκευής (27/01) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με την Ένωση να διατηρεί οψιόν επέκτασης του δανεισμού γι' ακόμα μία σεζόν.

Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές, ο 24χρονος στράικερ μίλησε στην κάμερα του AEK TV και υποστήριξε πως οι "κιτρινόμαυροι" είναι η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Η ΑΕΚ μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Αυτά που δεν κατάφερα να δείξω στην Λας Πάλμας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ο κόσμος και ο τρόπος που με αντιμετώπισε απ' την στιγμή που ήρθα εδώ είναι πολύ σημαντικός για εμένα. Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο και μου έκαναν μεγάλη εντύπωση", σχολίασε αρχικά.

Για την απόφαση να έρθει στην ΑΕΚ και το... κίτρινο χρώμα: "Είναι πολύ ωραίο που όλες οι ομάδες που έχω αγωνιστεί φορούν κίτρινο. Όπως είπα και με τον πατέρα μου, η ΑΕΚ ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία. Είχα καλύτερες οικονομικά προτάσεις, αλλά αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ επειδή είναι μία καλή κίνηση για την καριέρα μου".

Για τους φιλάθλους: "Ανυπομονώ να κάνω προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες μου και να δω γεμάτο το γήπεδο. Θέλω να κερδίσουμε όλα τα δύσκολα ματς και τα ντέρμπι και να δώσουμε στους φιλάθλους μας χαρά".

Τέλος για την επιλογή του νούμερου "11": "Τώρα έμαθα πως ο συγκεκριμένος αριθμός είναι ιστορικός για την ομάδα. Υπάρχει λίγο παραπάνω πίεση, αλλά θα προσπαθήσω κι εγώ να γράφω τη δική μου ιστορία, δίνοντας ό,τι καλύτερο μπορώ".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Αραούχο
Αραούχο: "Υπόσχομαι πολλά γκολ"
Το ελληνικό tweet του Αραούχο για την μεταγραφή στην ΑΕΚ
Το πρόγραμμα του β' γύρου της Super League
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ