ΑΕΚ

Αραούχο: "Καμία επαφή με την Λας Πάλμας"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ / ÁÑÁÏÕ×Ï / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ / ÁÑÁÏÕ×Ï / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αραούχο μόλις προσγειώθηκε στην Ισπανία, επανέλαβε την προσήλωση του αποκλειστικά και μόνο στην ΑΕΚ

Το γεγονός πως στους ρεπόρτερ της Λας Πάλμας σήμανε συναγερμό η άφιξη του Σέρχιο Αραούχο στο νησί για τις διακοπές των Χριστουγέννων, σημαίνει πως εξακολουθούν να (θέλουν να) κρατήσουν ζωντανό το σενάριο άμεσης επιστροφής του παίκτη. Όμως ο Αργεντινός φορ, "έκαψε" για δεύτερη φορά αυτό το σενάριο, μιλώντας στον δημοσιογράφο του "canariasenhora.com", που τον περίμενε στο αεροδρόμιο.

Ο Αραούχο επανέλαβε πως είναι συγκεντρωμένος και ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την Λας Πάλμας, για το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

-Πώς είναι το δεύτερο πέρασμά σου στην Ελλάδα;

"Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πετυχαίνω γκολ και γιατί διεκδικούμε όλους τους στόχους τίτλους".

-Επιλέγεις τα Κανάρια για να κάνεις τις διακοπές σου...

"Ναι, είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω. Το θεωρώ σαν να είμαι στην Αργεντινή, στο σπίτι μου, γιατι έχω την οικογένειά μου εδώ, το κοριτσάκι μου. Κάθε φορά επιστρέφω με περισσότερη επιθυμία".

-Γράφτηκε ότι έχεις μιλήσει με τη Λας Πάλμας για να επιστρέψεις τον Γενάρη;

"Ναι, το έχω δει. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι γιατί αυτά είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν αλλά είναι φημολογία. Προς το παρών τίποτα από αυτά δεν είναι αληθινό και δεν έχω δεχθεί κανένα τηλεφώνημα από τη Λας Πάλμας. Συνεχίζω να σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ και τίποτα άλλο".

-Πώς βλέπεις την πορεία της Λας Πάλμας;

"Η αλήθεια είναι ότι με κάνει λίγο λυπημένο. Δεν είναι καλή η κατάσταση για το σύλλογο που του πήρε τόσα χρόνια να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Ελπίζω ότι θα κάνουν έναν καλύτερο δεύτερο γύρο και θα πάρει μπροστά η ομάδα".

-Ένα μήνυμα για τους φίλους της Λας Πάλμας;

"Να παραμείνουν ψύχραιμοι και να θυμούνται όλα τα άσχημα χρόνια που έχουμε περάσει στη δεύτερη κατηγορία, ώστε να απολαύσουν όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ