ΑΕΚ

Αραούχο: "Έχω έτοιμες τις βαλίτσες μου"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αραούχο μίλησε σε ισπανικό ΜΜΕ για την ΑΕΚ αλλά και για τα τηλεφωνήματα του προέδρου της Ένωσης καθημερινά προκειμένου να επιστρέψει

Ακόμα περισσότερο νερό στον μύλο του σεναρίου της επιστροφής του στην ΑΕΚ, έριξε ο Σέρχιο Αραούχο. Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο σαιτ Canarias7, όχι μόνο αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ (σ.σ. προφανώς εννοώντας τον Μελισσανίδη) επικοινωνεί συνεχώς και μέχρι και χθες για να τον πείσει να επιστρέψει, αλλά και πως έχει έτοιμος τις… βαλίτσες του, για να το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ΑΕΚ.

"Είναι αλήθεια πως ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, καθώς η ομάδα είχε μπει στα προκριματικά του Champions League και αυτό ήταν μια εξαιρετική προοπτική. Όταν όμως επέστρεψα και άρχισα και πάλι να παίζω με τους συμπαίκτες μου, αισθάνθηκα ξανά καλά. Στην αρχή δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Ήταν παράξενα".

Στο ερώτημα να μπορεί ο Αραούχο να έχει τόσο μεγάλη επίδραση στους οπαδούς της Λας Πάλμας, όπως την πρώτη χρονιά, ο Αργεντινός απάντησε. "Φυσικά και είναι είναι πιθανό. Σε 20 ματς στην Ελλάδα πέτυχα εννέα γκολ και έδωσα έξι ασίστ. Δεν είναι το ίδιο επίπεδο το ελληνικό πρωτάθλημα με το ισπανικό, αλλά είναι πολύ δυνατό. Όλα πήγαν καλά για μένα. Τόσο καλά, που ο πρόεδρος της ΑΕΚ μέχρι και χθες, με έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο, για να γυρίσω πίσω. Ο λόγος που εξακολουθούν να μου τηλεφωνούν, είναι διότι έκανα πολύ καλές εμφανίσεις εκεί. Στην Λας Πάλμας τις έκανα μόνο στη Β’ εθνική, τώρα η πρόκληση είναι να τα κάνω και στην πρώτη".

"Θέλεις όμως να μείνεις στην Λας Πάλμας, αν υπάρχουν συνεχόμενα τηλεφωνήματα από την Αθήνα" ήταν η ερώτηση και ο Αραούχο απάντησε. "Όλα μπορούμε να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Είσαι σ’ ένα μέρος και ξαφνικά πηγαίνεις σ’ ένα άλλο. Είμαι εδώ, αλλά ξαφνικά έρχεται ένας ακόμα επιθετικός και γίνομαι εγώ η Τρίτη επιλογή για την επίθεση». Και ο δημοσιογράφος επέμεινε. «Τελικά θα μείνεις ή θα φύγεις από την Λας Πάλμας".

Και ο Αραούχο άφησε ορθάνοικτο παράθυρο. "Θα σας πω ένα μυστικό. Από τότε που ήρθα, έχω επτά βαλίτσες που δεν τις έχω αδειάσει στο γκαράζ μου. Σε περίπτωση που μου πουν ότι δεν με υπολογίζουν ή πως πρέπει να φύγω ξανά για την ΑΕΚ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ