ΑΕΚ

Αραούχο: "Επιστρέφω Λας Πάλμας, αλλά μπορεί να ξαναγυρίσω"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Σέρχιο Αραούχο άφησε τα πάντα ανοιχτά σε ό,τι αφορά στο μέλλον του, τονίζοντας πως πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει στην ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Αραούχο πραγματοποίησε, κατά πάσα πιθανότητα, την τελευταία εντός έδρας εμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ, με τον κόσμο να τον χειροκροτά θερμά την στιγμή της αλλαγής του και τον ίδιο να ανταποδίδει, δείχνοντας την καρδιά του.

Όπως είναι λογικό, ο Αργεντινός στράικερ ρωτήθηκε, μετά το τέλος του αγώνα, για το μέλλον του, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας, αφού ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει στην Ένωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον αγώνα: "Δεν κάναμε μεγάλο παιχνίδι αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν μας δημιούργησε κινδύνους ο αντίπαλος. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και παρότι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας απείλησε".

Για το μέλλον του: "Σε ότι αφορά στο μέλλον, αυτή τη στιγμή κοιτάμε το επόμενο ματς, ούτως ώστε να βρεθούμε σε θέση για το Champions League. Εγώ έχω συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας, είναι γνωστό αυτό. Έζησα πολύ ωραίες στιγμές εδώ και μπορεί να ξαναγυρίσω, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιστρέψω στην ομάδα μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ