ΑΕΚ

Αραούχο: "Εγκαίνια με εμένα στο νέο γήπεδο"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο υποστήριξε ότι θέληση της ΑΕΚ είναι να συνδυάσει τα εγκαίνια της "Αγιάς Σοφιάς" με την αγορά του, ενώ αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο που τον πήρε από το "Ελ. Βενιζέλος" κατέληξε στο... συνεργείο.

Μπορεί ο Σέρχιο Αραούχο να μην έχει συμπληρώσει καν ακόμα μια ολόκληρη εβδομάδα στην ΑΕΚ, όμως είναι τέτοιο το… κόλλημα του με την Ένωση, που ήδη από τώρα σκέφτεται το μέλλον του, από το επόμενο καλοκαίρι που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. Ο Αραούχο σε δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιόφωνο, τόνισε πως από την ΑΕΚ έχει πάρει διαβεβαιώσεις, πως ήδη από τον Γενάρη θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με την Λας Πάλμας, προκειμένου να γίνει ελεύθερη μεταγραφή.

Βεβαίως από την πλευρά της ΑΕΚ είναι κάτι που ούτε επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν. Η πρόθεσή τους να κρατήσουν τον Αραούχο είναι δεδομένη, ωστόσο προς το παρόν το μόνο που υπάρχει, είναι η συμφωνία για τον δανεισμό για έναν χρόνο. Και τίποτε περισσότερο.

«Από την ΑΕΚ προσπάθησαν να βάλουν υποχρεωτική ρήτρα αγοράς μου το επόμενο καλοκαίρι. Μου είπαν ότι από τον Δεκέμβριο κιόλας θα αρχίσουν να... ενοχλούν τη Λας Πάλμας για να δουν τις προθέσεις της. Μου είπαν να είμαι ήσυχος διότι θα παλέψουν για να μείνω μαζί τους και την επόμενη σεζόν. Έχω συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας μέχρι το 2020 και θα είναι δύσκολο. Είναι αποφάσεις που πρέπει να λάβουν οι πρόεδροι. Θα δούμε.

Έτσι κι αλλιώς κι αυτό το καλοκαίρι επικοινώνησαν μαζί μου διάφορες ομάδες και τους απαντούσα ότι αν έφευγα από τη Λας Πάλμας, ήθελα να πάω μόνο στην Ελλάδα. Δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι προθέσεις της Λας Πάλμας. Μου είπαν από την ΑΕΚ ότι θέλουν να δουν αν μπορούν να με αγοράσουν για να συνδυαστεί η αγορά με τα εγκαίνια του νέου γηπέδου».

"ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..."

Ενώ ο Αραούχο μίλησε και για την υποδοχή του από τους οπαδούς της ΑΕΚ. «Ακόμα κι έγω έμεινα άναυδος. Ο διερμηνέας μου είπε ότι θα περιμένει κόσμος, αλλά εγώ είπα όχι. Ήταν κάτι τρελό, με βεγγαλικά, δεν με άφηναν να φύγω. Κόντεψαν να φτάσουν στη σκάλα του αεροπλάνου. Το αυτοκίνητο προχωρούσε από τη δύναμη του κόσμου. Κατέληξε στο συνεργείο το αυτοκίνητο!

Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι από την άποψη της αγάπης που έχω δεχθεί από τους οπαδούς, είμαι πολύ ευτυχισμένος που γύρισα. Από την πρώτη ημέρα που έφυγα, μου έστελναν μηνύματα. Ο κόσμος με έπεισε να γυρίσω. Καθένας θέλει να παίζει εκεί που τον αγαπούν» .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ