ΑΕΚ

Αραούχο: "Δυνατός όποιος φορά τέτοια φανέλα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ  (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΑΟΥΧΟ
Αραούχο ICON

Το δικό του μήνυμα ενόψει του κυριακάτικου (21/5) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, έστειλε ο Σέρχιο Αραούχο

Μόλις λίγους μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο. Όμως έχει ήδη καταλάβει τις απαιτήσεις που έχει μια φανέλα, όπως αυτή της Ένωσης.

Γι' αυτό και μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Αργεντινός φορ μίλησε για την αντίδραση που οφείλει να βγάλει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο κυριακάτικο (21/5) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε μετά την τελευταία μας εμφάνιση και το αρνητικό αποτέλεσμα είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Όποιος φοράει τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΚ, οφείλει πάντα να βάζει τα δυνατά του και να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να επιστρέψουμε στις νίκες.

Νομίζω ότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να σκοράρουμε. Είτε με τη μπάλα κάτω, είτε με ψηλό παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Αυτό που θέλουμε να κάνουμε ενόψει του επόμενου αγώνα, είναι να παραμείνουμε δυνατοί πνευματικά, να ξεχάσουμε ό, τι έγινε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και με τη βοήθεια του κόσμου που πιστεύω ότι θα μας στηρίξει, να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίζουν με Παναθηναϊκό οι Μάνταλος, Γαλανόπουλος
Όταν ο Αραούχο δεν σκοράρει
Μελισσανίδης: "Διεθνοποίηση και αναγνώριση της Γενοκτονίας"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ