ΑΕΚ

Αραούχο: "Αν μείνω, να γράψω ιστορία στην ΑΕΚ"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της κανονικής διάρκειας της Super League 2016-2017 και μίλησε ξανά για το θέμα της παραμονής του, ή μη, στην ΑΕΚ. "Προτιμώ να μείνω εδώ" είπε.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, πήρε το βραβείο για το best goal της Super League 2016-2017, στη νικηφόρα (3-0) εντός έδρας αναμέτρηση επί του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός μίλησε στη Nova για την παρουσία του στην Ένωση και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Είπε: "Είναι το 8ο βραβείο που παίρνω στην καριέρα μου. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες του. Στην Ελλάδα φυσικά είναι το πρώτο μου βραβείο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Την απόφαση θα την πάρει η Λας Πάλμας. Αν δοθεί το ποσό που ζητά η λας Πάλμας, προτιμώ να μείνω στην ΑΕΚ. Αν κάνει το παν, θέλω να παραμείνω.

Για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω κάτι, δεν ξέρει ούτε ο πατέρας μου που είναι ο μάνατζέρ μου. Να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά θα ήθελα να γράψω τη δική μου ιστορία στην ΑΕΚ αν συνεχίσω. Είμαι ένας νορμάλ επιθετικός, δεν έχω καταλάβει γιατί λένε ότι έχω κάνει τη διαφορά. Ακόμα και αν δεν μείνω, θα έχω τους οπαδούς της ΑΕΚ στην καρδιά μου.".

Για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: "Ήταν εδώ και οι δύο αδερφές μου που έζησαν αυτή την ατμόσφαιρα στον τελικό. Βέβαια συνηθισμένες είναι με όσα γίνονται στην Αργεντινή".

Για το ποιος παίκτης είναι το πρότυπό του: " Ο Κουν Αγκουέρο είναι το είδωλό του. Τον παρακολουθώ από μικρός".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ