ΑΕΚ

Απών ο Μασούντ, "φορτσάρει" ο Τσόσιτς

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μ’ ένα χτύπημα επέστρεψε ο Μασούντ από τις υποχρεώσεις τις εθνικής, ενώ και οι υπόλοιποι διεθνείς δεν ανέβασαν ρυθμούς στην προπόνηση της ΑΕΚ – Έπαιξε στο δίτερμα ο Τσόσιτς.

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να ανυπομονούσε να επιστρέψουν οι οκτώ διεθνείς στα Σπάτα. Ωστόσο παρά το γεγονός πως ήδη από την χθες (28/3) άπαντες έχουν γυρίσει στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός δεν τους είχε ούτε και σήμερα (29/3) όλους παρόντες στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς.

Ο Σοτζέι Μασούντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει δεχθεί ένα κτύπημα, στο ματς της Αλγερίας με το Ιράν. Χωρίς πάντως να είναι κάτι σοβαρό.

Ενώ και οι υπόλοιποι διεθνείς, που αγωνίστηκαν σε ματς των εθνικών ομάδων των περασμένη Τρίτη (27/3), δούλεψαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Και αναμένεται από αύριο (30/3) να αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές στην προπόνηση. Άλλωστε συνολικά η σημερινή δουλειά στα Σπάτα ήταν για όλους και σχετικά χαλαρή και μικρή σε διάρκεια.

Πάντως ο Χιμένεθ είδε σήμερα τον Ούρος Τσόσιτς να ανεβάζει ακόμα περισσότερο ρυθμούς. Και μάλιστα για πρώτη φορά σήμερα, έπαιξε ακόμα και στο δίτερμα, έστω και πιο προσεκτικά και χωρίς ένταση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ