ΑΕΚ

Απών από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν θα κρατήσει ο Μανόλο Χιμένεθ τους παίκτες του για πολλές ημέρες στα Σπάτα. Δικαιολογημένα απών ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από την προπόνηση.

Επέστρεψαν σήμερα (15/05) στα Σπάτα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για προπόνηση, για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά δεν πρόκειται να μείνουν για πολύ.

Εξάλλου δεν υπάρχει καν λόγος. Παρότι αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ είχε στο μυαλό του να κρατήσει τις προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή (18/05), τελικά η αυλαία για την φετινή σεζόν, θα πέσει νωρίτερα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα πάνε και αύριο (16/05) στα Σπάτα για τελευταία φορά και κατόπιν θα είναι ελεύθεροι να φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εννοείται παίρνοντας μαζί και ένα πρόγραμμα δουλειάς.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν έδωσε το παρών σήμερα στα Σπάτα, καθώς είχε ζητήσει και είχε πάρει άδεια από τον Μανόλο Χιμένεθ. Η άδεια αυτή ήταν για προσωπικούς λόγους, που δεν είχαν να κάνουν με τα τελευταία γεγονότα. Φυσικά απόντες ήταν οι διεθνείς Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Μπακασέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Χριστοδουλόπουλος στο Sport24.gr: "Δεν μπορώ να συνεχίσω στην ΑΕΚ"
Η θέση της ΑΕΚ: "Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς"
Από τον Ντίντακ στον Λάζαρο
Λάζαρος, the End
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ