ΑΕΚ

Απρόοπτο με Πλατέλλα

Απρόοπτο με Πλατέλλα
Αραβίδης Πλατέλλας INTIME SPORTS

Το τελευταίο διάστημα ο Τραϊανός Δέλλας είχε μόνο… επιστροφές. Την Δευτέρα (10/8) ήταν ο Ανδρεόπουλος με τον Ντούνη που επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και την Τρίτη (11/8) ήταν ο Ανάκογλου.

Την (12/8) όμως προέκυψε ένα πρόβλημα για τον τεχνικό της ΑΕΚ. Τουλάχιστον όχι σοβαρό. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα και δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση. Θέμα ανησυχίας δεν τίθεται και πολύ περισσότερο απουσίας του 26χρονου εξτρέμ από το φιλικό της Κυριακής (16/8) με την Ιντερ.

Την Τετάρτη (12/8) όμως προέκυψε ένα πρόβλημα για τον τεχνικό της ΑΕΚ. Τουλάχιστον όχι σοβαρό. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα και δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση. Θέμα ανησυχίας δεν τίθεται και πολύ περισσότερο απουσίας του 26χρονου εξτρέμ από το φιλικό της Κυριακής (16/8) με την Ιντερ.

Άλλωστε το πιο πιθανό είναι πως ο Πλατέλλας θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή (13/8) προπόνηση, η οποία μάλιστα θα είναι και απογευματινή (19.00).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ