ΑΕΚ

Αποχώρησε η ΑΕΚ από το ΔΣ της Λίγκας

Αποχώρησε η ΑΕΚ από το ΔΣ της Λίγκας
INTIME SPORTS

Με ένταση και εντέλει αποχώρηση, συνοδεύτηκε η πρώτη παρουσία της ΑΕΚ στο ΔΣ τηςSuper League. Τι τους είπαν οι άνθρωποι της διοργανώτριας Αρχής και τι λένε στον "Δικέφαλο". Απών ο Παναθηναϊκός.

Με ένταση και εντέλει αποχώρηση, συνοδεύτηκε η πρώτη παρουσία της ΑΕΚ στο ΔΣ τηςSuper League. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης και ο νομικός εκπρόσωπος Χάρης Γρηγορίου, ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Μποροβήλος, πως θα μπορούσαν να παραμείνουν στην αίθουσα μόνον ως παρατηρητές, καθώς ακόμα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία.

Κάτι που προφανώς προκάλεσε εκνευρισμό στους εκπροσώπους της ΑΕΚ. " Η ΑΕΚ είναι μεγάλο μέγεθος, δεν θα επιτρέψουμε να την κάνετε φιλιππινέζα", τόνισαν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" και αποχώρησαν.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην διάρκεια του Δ.Σ. έγινε ψηφοφορία για την επικύρωση ή μη της φετινής βαθμολογίες με όλες τις ΠΑΕ να ψηφίζουν όχι και μόνο τον Παναιτωλικό να ψηφίζει λευκό.

Για αυτό δεν μπορούσε να γίνει η εγγραφή της ΑΕΚ καθώς τότε μια ομάδα που αγωνιζόταν πέρυσι στην Β' Εθνική θα είχε δικαίωμα ψήφου για το πρωτάθλημα της Super League.

Ένας δεύτερος λόγος για την μη εγγραφή της ΑΕΚ ήταν πως η δεύτερη ομάδα που έχει ανέβει στην μεγάλη κατηγορία ο Ηρακλής δεν είχε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Να ειπωθεί μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός δεν εκπροσωπείται καθόλου στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής της μεγάλης κατηγορίας, σε συνέχεια της ανοιχτής κόντρας που υπάρχει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ