ΑΕΚ

Αποθεωτική υποδοχή της ΑΕΚ στη Μυτιλήνη

Αποθεωτική υποδοχή της ΑΕΚ στη Μυτιλήνη

Περίπου 500 οπαδοί της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Γκουστάβο Πογέτ και τους παίκτες της Ένωσης, σηκώνοντας στα χέρια του Χρήστο Αραβίδη και Έλντερ Μπαρμπόζα κατά την άφιξή τους στη Μυτιλήνη.

Γενικώς ο κόσμος της ΑΕΚ στην επαρχεία «διψά» για να δει την ομάδα του από κοντά. Γι αυτό και στις περισσότερες εξορμήσεις εκτός Αθηνών για τα ματς, η άφιξη της αποστολή της Ένωσης συνοδεύεται και από υποδοχή από τους οπαδούς.

Μόνο που σήμερα (2/4) στη Μυτιλήνη, στήθηκε ένα μεγάλο «κιτρινόμαυρο» πάρτι στο αεροδρόμιο. Βλέπετε, η ΑΕΚ επισκέπτεται για πρώτη φορά το νησί, ενόψει του αυριανού (3/4) παιχνιδιού με την Καλλονή. Γι αυτό και οι οπαδοί της ομάδας, επιφύλαξαν στην αποστολή αποθεωτική υποδοχή. Περισσότεροι από 500 βρέθηκαν από νωρίς έξω από το αεροδρόμιο.

Και όταν έφτασαν η αποστολή, έγινε ένας μικρός… χαμός. Ο Γκας Πογέτ αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έγιναν αντικείμενο λατρείας από τον κόσμο. Ενώ κάποιους παίκτες, όπως ο Χρήστος Αραβίδης και ο Έλντερ Μπαρμπόζα, τους σήκωσαν ακόμα στους ώμους. Είναι χαρακτηριστικό πως για να φτάσουν στο πούλμαν που θα τους πήγαινε στο ξενοδοχείο ο Ουρουγουανός τεχνικός και οι παίκτες, χρειάστηκε να περάσουν από ένα κλοιό… αποθέωσης, που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Δεν πίστευαν αυτό που έζησαν

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βρέθηκαν σήμερα (2/4) για πρώτη φορά σε υποδοχή από κόσμο της ομάδας παραμονή ενός αγώνα στην επαρχεία. Όμως αυτό που έγινε στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, στην άφιξη της αποστολής της Ένωσης, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αιφνιδιάστηκαν και από τον μεγάλο όγκο του κόσμου που τους περίμενε, αλλά και από τις εκδηλώσεις λατρείας. Δεν περίμεναν κάτι τέτοιο. Και όλο αυτό που έζησαν ήταν και το βασικό θέμα κουβέντας των παικτών, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ

Δείτε τα videos από το AEK1924.gr:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ