ΑΕΚ

Αποθέωση Ιταλών για Ανέστη: "Δεν είναι... άγαλμα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η "Gazzetta dello Sport" αξιολόγησε την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Μίλαν και αποθέωσε τον Ανέστη, λέγοντας πως πήρε την εκδίκησή του για όσα ακούει στην Ελλάδα, ενώ χειρότερο έκρινε τον Μάρκο Λιβάγια.

Η ΑΕΚ απέσπασε λευκή ισοπαλία στο "Σαν Σίρο" με αντίπαλο τη Μίλαν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως η Ένωση έχασε σπουδαία ευκαιρία ακόμα και για ιστορικό διπλό μέσα στο Μιλάνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΑΣ

Η "Gazzetta dello Sport" έκρινε την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ. Για τον Ισπανό προπονητή η κριτική είναι πολύ θετική όσον αφορά στο στήσιμο και στο τι ζητούσε η Ένωση στο γήπεδο, ενώ καλύτερος όλων ήταν ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος σύμφωνα με την κριτική πήρε... εκδίκηση για όσα ακούει στην Ελλάδα. Χειρότερος ήταν ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο προπονητής

Μανόλο Χιμένεθ: 6,5

"H AEK είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που παίρνει βαθμούς στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν και είναι επίσης η πρώτη ομάδα που σε αυτή την διοργάνωση στερεί από τους ροσονέρι την χαρά της νίκης. Οργανωμένη, τακτικά σωστή και συνειδητοποιημένη".

Ο καλύτερος

Γιάννης Ανέστης: 7

"Σταυρωμένος από τον Τύπο στην πατρίδα του (λένε ότι είναι άγαλμα και στην Ελλάδα αυτό έχει... νόημα) και παίρνει μια ωραία εκδίκηση. Τέσσερις καθοριστικές αποκρούσεις του, κυρίως απέναντι σε Κουτρόνε και Σούσο. Καθοριστικός".

Ο χειρότερος

Μάρκο Λιβάγια: 5

"Η ατμόσφαιρα ντέρμπι πρέπει να του αφαίρεσε ηρεμία στο παιχνίδι του, διότι ήταν σα να μην υπήρχε στο γήπεδο. Ουσιαστικά, είχε ελάχιστη κίνηση, ελάχιστες επαφές και ελάχιστη συμμετοχή στις φάσεις. Συνολικά, όλα τα έκανε από λίγο στο χορτάρι".

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ GAZZETTA:

Αποθέωση Ιταλών για Ανέστη: "Δεν είναι... άγαλμα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ