ΑΕΚ

Αποστολή χωρίς Μανωλά, Μάκο, Γεωργέα, Γκέντσογλου

Αποστολή χωρίς Μανωλά, Μάκο, Γεωργέα, Γκέντσογλου
INTIME SPORTS

Αποστολή με βασικές απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών, ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην τελευταία προπόνηση πριν την Στουρμ Γκρατς (20:00ΑΝΤ1). Τι 11αδα δοκίμασε.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από το ματς Ευρωπαϊκό ματς με την Στουρμ Γκρατς, με τον Μανόλο Χιμένεθ να πονοκεφαλιάζει με όλες τις απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει.

Εκτός έμειναν οι Μανωλάς και Μάκος λόγω τιμωρίας, αλλά και οι τραυματίες Καφές, Γεωργέας, Κωνσταντόπουλος και Γκέντσογλου. Μετά από αυτές τις απουσίες ο Μανόλο ανακοίνωσε 20μελη αποστολή.

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (29/9). Διαβάστε περισσότερα στο www.deltiokairou.gr

Αναλυτικά η αποστολή:

Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δέλλας, Καράμπελας, Κοντοές, Μπέλεκ, Κάλα, Βάργκας, Λεονάρντο, Χέλγκασον, Μπουγαϊδης, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Σιαλμάς, Κλωναρίδης, Χοσέ Κάρλος, Μπερνς, Γκερέιρο, Γκούντγιονσεν, Νικόλτσης

Όσον αφορά την προπόνηση, ο Παντελής Καφές έκανε φυσιοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ ο Νίκος Γεωργέας ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Τι 11αδα δοκίμασε ο Μανόλο

Με δεδομένες τις απουσίες, ο Ισπανός τεχνικός έκανε την τελική του δοκιμή, δείχνοντας τα σχέδια του για τον αυριανό αγώνα. Συγκεκριμένα, Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Λαγός η τετράδα στην άμυνα, Βάργκας-Γκερέιρο μεσοαμυντικό δίδυμο, δεξιά Κάρλος, αριστερά Λεονάρντο και ο Γκούντγιονσεν πίσω από Μπέλεκ σε σύστημα 4-2-3-1.

Επιτυχημένη επέμβαση για Dimi

Όλα καλά για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ο οποίος υπεβλήθη σήμερα στην επέμβαση στην πλάτη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Ο χρόνος επιστροφής του αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος υπεβλήθη σήμερα επιτυχώς σε επέμβαση οσφυϊκής μοίρας στην σπονδυλική στήλη για αποσυμπίεση νωτιαίας ρίζας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις προσεχείς ημέρες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ