ΑΕΚ

Αποστολή μόνο όσοι μπορούν να παίξουν

Αποστολή μόνο όσοι μπορούν να παίξουν
Κρισάντους Μπακάκης INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε για την αποστολή του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, μόνο όσους θα είναι στην ενδεκάδα και στον πάγκο.

Ήδη στην προπόνηση της Πέμπτης (10/12), ο Γκουστάβο Πογέτ είχε επιλέξει 18 ποδοσφαιριστές με τους οποίους δούλεψε πάνω στις στημένες φάσεις και στην τακτική. Προφανώς διότι ήδη είχε αποφασίσει πως μόνο αυτούς τους παίκτες, θα έπαιρνε στην αποστολή για το αυριανό (12/12) παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Όπερ και εγένετο.

Μετά τη σημερινή (11/12) προπόνηση, ο Ουρουγουανός τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή με 18 ποδοσφαιριστές. Όσοι δηλαδή θα βρεθούν στην ενδεκάδα και στον πάγκο. Ήταν η πρώτη φορά που ο Πογέτ έκανε κάτι τέτοιο, από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Τις προηγούμενες φορές έπαιρνε 20 παίκτες.

Έκπληξη το γεγονός πως έμεινε εκτός αποστολής ο Μιχάλης Μπακάκης, αλλά αυτός ήταν που «θυσιάστηκε» προκειμένου να επιστρέψει ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Μακόλεϊ Κρισάντους και ο Άνταμ Τζανετόπουλος αλλά και ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πογέτ: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ