ΑΕΚ

Αποστολή με... μηνύματα από Χιμένεθ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκοψε από την αποστολή του αυριανού (21/5) παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, τον Πατίτο, τον Γκάλο και τον Βάργκας. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ήταν δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε μείνει καθόλου ικανοποιημένος με την ΑΕΚ και γενικώς της ομάδας στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και ειδικώς από κάποιους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα τα παράπονα του Ισπανού τεχνικού, γι αυτούς τους «κάποιους» υπήρχαν ήδη από προηγούμενα ματς, όπως ο τελικός του Κυπέλλου. Γι αυτό και ο Χιμένεθ αποφάσισε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα, με τις επιλογές που έκανε στην αποστολή του αυριανού (21/5) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός «έκοψε» και τον Πατίτο Ροντρίγκες και τον Ρόναλντ Βάργκας αλλά και τον Ροντρίγκο Γκάλο. Μάλιστα τους δυο πρώτους, τους είχε αφήσει εκτός αποστολής και από το ματς της Τούμπας την προηγούμενη Κυριακή (14/5), ενώ τον Πατίτο, τον είχε και στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τον χρησιμοποίησε μόνο ως αλλαγή.

Και είναι προφανές πως ο Χιμένεθ ήθελε να στείλει και στους τρεις, ένα ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας. Μάλιστα για τον Βάργκας, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει στο τέλος της σεζόν, το μήνυμα φαίνεται να είναι ακόμα πιο ηχηρό.

Κατά τα άλλα, τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο και ο Κώστας Γαλανόπουλος, προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα (20/5) και μπήκαν κανονικά στην αποστολή. Και τόσο ο αρχηγός της ΑΕΚ, όσο πιθανότατα και ο 20χρονος μέσος, θα επιστρέψουν κανονικά και στην ενδεκάδα. Μια ενδεκάδα, που όλα δείχνουν πως θα είναι ίδια μ’ αυτή της Τούμπας, ίσως με τον Γιόχανσον στην θέση του Αϊντάρεβιτς. Παρόλο που θέση διεκδικεί και ο Μπακασέτας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Πέκχαρτ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ