ΑΕΚ

Αποστολή με έξι απουσίες για την ΑΕΚ

Αποστολή με έξι απουσίες για την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους πέντε τραυματίες και τον Τζόλεον Λέσκοτ, η αποστολή που επέλεξε ο Ζοσέ Μοράις για το ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Δείτε τους εκλεκτούς του Πορτογάλου τεχνικού.

Ήδη από την προπόνηση της Τρίτης (22/11) είχε φανεί πως ο Ζοσέ Μοράις δεν θα μπορούσε να υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου (26/11) με τον Πλατανιά, κανέναν από τους παίκτες που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο.

Και γι αυτό και την Πέμπτη (24/11) έβγαλε αποστολή για το παιχνίδι, χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Τάσο Μπακασέτα, τον Ρόναλντ Βάργκας,τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τον Μανουέλ Ντίας και φυσικά τον Τζολέον Λέσκοτ. Το μοναδικό θετικό για τον Μοράις, είναι πως ο Τσιγκρίνσκι ανέβασε στροφές στη σημερινή προπόνηση. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι, πλην φυσικά Λέσκοτ, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή που επέλεξε ο Μοράις για το ματς με τον Πλατανιά: Μπάρκας, Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γκάλο, Μπακάκης, Μανωλάς, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Μάνταλος, Πλατέλλας, Ζόριτς, Ροντρίγκες, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ