ΑΕΚ

Αποστολάκη: "Έργο πνοής το γήπεδο της ΑΕΚ"

Αποστολάκη: "Έργο πνοής το γήπεδο της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδώνας και τους εκπροσώπους - κατασκευαστές του Δημήτρη Μελισσανίδη ολοκληρώθηκε με την δήμαρχο της πόλης να τονίζει πως: "Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τον δήμο μας". Στην συνάντηση και ο κατασκευαστής του γηπέδου, Δ. Ανδριόπουλος της «Dimand SA»

Η συνάντηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ). Μια μέρα μετά την παγκόσμια μέρα προσφύγων.

Από την Πέμπτη (20/6) ξεκίνησαν τα ευχάριστα για το όνειρο των ΑΕΚτζήδων, με την χρηματοδότηση του γηπέδου από την Περιφέρεια Αττικής δια στόματος του Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού.

Ιστορική μέρα...

Σήμερα Παρασκευή (21/6) έγινε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στη δήμαρχο Έφη Αποστολάκη και τον κατασκευαστή που επέλεξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, Δημήτρης Ανδριόπουλος διευθύνων σύμβουλος της «Dimand SA».

Στο ραντεβού από την πλευρά του Δήμου η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδώνος, Εφη Αποστολάκη και οι αντιδήμαρχοι κ. Καραβιάς, κ. Παπανικολάου, κ. Παϊδας και η κα Χατζηδάκη

Από την πλευρά του Δ. Μελισσανίδη και της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος διευθύνων σύμβουλος της «Dimand SA», ο Πάνος Παναγιώτης Γενικός διευθυντής λειτουργίας δραστηριοτήτων της «Dimand SA» και ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυράτσου.

Αποστολάκη: "Έργο πνοής το γήπεδο της ΑΕΚ"

Ανδριόπουλος: "Ξεχωριστό το γήπεδο της ΑΕΚ"

Ο κ. Ανδριόπουλος, σε μια από τις τοποθετήσεις του κατά την διάρκεια της συνάντησης τόνισε:

«Το γήπεδο που θα φτιάξουμε θα είναι ξεχωριστό. Αυτό έχει ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Να είναι ξεχωριστό. Σας λέω, πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι πραγματικό στολίδι. Δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλο είναι, αλλά με την κατασκευή του».

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Dimand SA» ρωτήθηκε εάν έχει συναισθηματικούς δεσμούς με την ΑΕΚ, (είχε συμμετοχή στην κατασκευή του γηπέδου Καραϊσκάκη και της ΑΕΛ) απαντώντας:

«Εμείς είμαστε επαγγελματίες. Κάθε πράγμα που φτιάχνουμε το αγαπάμε. Είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς. Και αυτό ισχύει για το γήπεδο της ΑΕΚ. Εχω μεγαλώσει στην Πάτρα και αγαπώ την Παναχαϊκή, αλλά είμαι περισσότερο στιβικός».

Αποστολάκη: "Θα δώσει πνοή η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Με την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης, η δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη από την πλευρά της προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για ένα έργο που θα βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα τη Ν.Φιλαδέλφεια ενώ προανήγγειλε τις παρουσιάσεις των μελετητών τις επόμενες μέρες.

«Έγινε μια πρώτη συνάντηση. Μας κατέθεσαν κάποιες προτάσεις και σε λίγες ημέρες θα γίνει μια νέα συνάντηση για να μας παρουσιάσουν όλο το πλάνο. Είναι μια σημαντική μέρα και είναι έργο που θα δώσει πνοή και οικονομική ανάσα στην πόλη».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλους τους παρευρισκομένους είχαν μοιραστεί φυλλάδια που αναγράφουν: «Δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου της ΑΕΚ και αστικής ανάπλασης της περιοχής»

Δείτε πως μετέδωσε LIVE την συνάντηση το Sport24.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ