ΑΕΚ

Απόλυτη εμπιστοσύνη της ΑΕΚ στους τερματοφύλακές της

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής στη θέση του τερματοφύλακα για την ΑΕΚ, ενώ ταυτόχρονα διαψεύδεται γαλλικό δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος για τον Ζαν-Λουί Λεκά.

Ήδη από τότε που η ΑΕΚ πρόσθεσε στο δίδυμο του Γιάννη Ανέστη και του Βασίλη Μπάρκα, τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ήταν ξεκάθαρο πως έχει σκοπό να εμπιστευτεί και να επενδύσει πάνω σ' αυτή την ελληνική τριάδα τερματοφυλάκων. Και αυτό το πλάνο δεν τέθηκε ξανά προς συζήτηση σε καμία στιγμή του φετινού καλοκαιριού.

Ούτε καν, όταν κτύπησε ο Μπάρκας. Μάλιστα με αφορμή σημερινό (15/8) γαλλικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε πρόταση για τον Λεκά, από την ΑΕΚ όχι μόνο διέψευδαν πως υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά ήταν κατηγορηματικοί. "Η ΑΕΚ σε καμία στιγμή του φετινού καλοκαιριού, δεν έκανε μεταγραφική κουβέντα με οποιονδήποτε τερματοφύλακα" έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια στο Μπριζ

Στο μεταξύ η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες, για όσους οπαδούς της ομάδας ταξιδέψουν στο Βέλγιο για το ματς με την Μπριζ και δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί εισιτήριο.

"Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, που θα βρεθούν στο Βέλγιο και έχουν κάνει κρατήσεις εισιτηρίων για τον αγώναClubBrugge-AEK(Πέμπτη 17 Αυγούστου, 20.45 τοπική ώρα) ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Τετάρτη από τις 19:00 έως τις 21:00 και την Πέμπτη από τις 14:30 έως τις 17:30 από το ξενοδοχείοNHBruggeστη διεύθυνσηBoeveriestraat2, 8000Brugge.

Τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 και 40 ευρώ.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο κατά την πληρωμή και να μην επικοινωνούν με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού ουδεμία σχέση έχει το ξενοδοχείο με τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εφιστά την προσοχή των φιλάθλων, που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας, για την έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων τους, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο δεν θα μπορέσουν να προσεγγίσουν το Στάδιο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ