ΑΕΚ

Αποκλεισμός με νόημα του Άρθο

Αποκλεισμός με νόημα του Άρθο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν προτίθεται να προβεί σε δραστικές αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο (26/4), καθώς δεν πιστεύει πως είναι αναγκαίο τώρα και δεν θα βοηθήσει και την ομάδα. Μία αλλαγή φαίνεται όμως πως την είχε στο μυαλό του.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έφυγε από το ξενοδοχείο το βράδυ της Τρίτης (19/4), ενώ λίγα λεπτά αργότερα εκεί πήγε ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος έκανε και μια αλλαγή στην αποστολή της Ένωσης για το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Στην αποστολή μπήκε την τελευταία στιγμή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος και αγωνίστηκε στο πλευρό του Κολοβέτσιου, με τον Άρθο να βλέπει την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Στο Περιστέρι όμως, ο Ισπανός στόπερ δεν θα είναι καν στην αποστολή, αφού δε βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Μανωλάς και φαίνεται πως ο Άρθο δεν είναι στις πρώτες του επιλογές.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πογέτ εμπιστευόταν τον έμπειρο στόπερ, ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν δικαίωναν τον Ουρουγουανό αφού τις περισσότερες φορές ήταν ο… αδύναμος κρίκος στην άμυνα κι έβαζε την ΑΕΚ σε μπελάδες.

Ο Μανωλάς φαίνεται πως το είχε προσέξει αυτό και ενδεχομένως να είναι αυτός ο σημαντικότερος λόγος που δεν τον πήρε για ένα κρίσιμο ματς όπως αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκεί που πιθανότατα θα δούμε και πάλι το δίδυμο Κολοβέτσιου – Λαμπρόπουλου.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ