ΑΕΚ

Αποκάλυψε "στόχο" και πρόγραμμα φιλικών

Αποκάλυψε "στόχο" και πρόγραμμα φιλικών
INTIME SPORTS

Ο Μπράνκο Μιλιβάνοβιτς έκανε ένα μικρό απολογισμό της μεταγραφικής δραστηριότητας της ΑΕΚ, μίλησε για τον στόχο στο πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.

Η αναζήτηση ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, είναι έτσι κι αλλιώς δεδομένη διαδικασία στην δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ. Και δεν υπόκειται σε μεταγραφικό σχεδιασμό. Γι αυτό και όπως αποκάλυψε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην εφημερίδα «Sport Novosti», η Ένωση έχει υπό στενή… παρακολούθηση τον Στάνισα Μάντιτς. Πρόκειται για έναν 20 χρονο Σέρβο επιθετικό που αγωνίζεται στην Τσουκαρίκι και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικής ομάδες της πατρίδας του.

"Η Σερβία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στους Νέους. Αν μπορούσα θα έπαιρνα πολλούς παίκτες στην ΑΕΚ, αλλά τουλάχιστον έναν πιστεύω πως μπορούμε να τον πάρουμε. Κοιτάζουμε πολλούς. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει, αρκεί να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις" τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ που έπλεξε το εγκώμια του Μάντιτς: "Στο Παγκόσμιο στη Νέα Ζηλανδία επιβεβαιώθηκε αυτό που ήξερα για αυτόν, ότι έχει σπουδαία ποιότητα. Είναι πολύ ταλαντούχος".

Πάντως ο Μιλοβάνοβιτς μίλησε συνολικά για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ: "Πάμε καλά, έχουμε αποκτήσει αρκετούς σπουδαίους παίκτες, όπως τον διεθνή με τη Βενεζουέλα Βάργκας, τον Αλγερινό Τζεμπούρ και τον Ισπανό Άρθο. Τώρα είμαστε κοντά στον Τζιοβάνι από τη Φλουμινένσε. Είχαμε πάρει από το χειμώνα τον Σιμόες από τη Μορεϊρένσε και θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, να μην είμαστε κάτω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό".

Ενώ ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, αποκάλυψε και το πρόγραμμα των φιλικών της φετινής προετοιμασίας

"Έχουμε τέσσερα δυνατά φιλικά στην Πολωνία, με τη Μακάμπι Χάιφα, την Ανόρθωση, τη Λεχ Πόζναν και τη Μάιντς, ενώ όταν επιστρέψουμε στην Αθήνα θα παίξουμε με τη Σεβίλλη στις 6 Αυγούστου και στις 16 του μήνα θα κάνουμε την πρόβα τζενεράλε με την Ίντερ στην Ιταλία, μια εβδομάδα πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ