ΑΕΚ

Αποφασίζουν στην ΑΕΚ για την φιέστα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ πανηγυρικό EUROKINISSI SPORTS

Το πρωτάθλημα τελειώνει το Σάββατο (5/5) και στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα το… πανηγυρίσουν.

Η αλλαγή της ημερομηνίας (από Κυριακή 6/5 σε Σάββατο 5/5) του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, έγινε. Εκείνο που δεν έγινε, ήταν η αλλαγή της έδρας από την Ριζούπολη στο ΟΑΚΑ. Κάτι που δημιουργεί εκ των πραγμάτων πρόβλημα, στα σχέδια των ανθρώπων της ΑΕΚ για φιέστα και απονομή του πρωταθλήματος.

Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, δημιουργεί το γεγονός πως η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου στην προσφυγή που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ για την τιμωρία για τα γεγονότα της Τούμπας, δεν θα βγει νωρίτερα από την Πέμπτη (3/5) το απόγευμα. Επομένως ενδέχεται ακόμα και να μην έχει επικυρωθεί καν η βαθμολογία και ως εκ τούτου να μην μπορεί να γίνει καν απονομή.

Επομένως φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει φιέστα το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ακόμα και η σκέψη να ανοίξουν οι κερκίδες και να πάει ο κόσμος, αλλά και η αποστολή της ομάδας, μετά το ματς στην Ριζούπολη, για την απονομή και την γιορτή.

Και μια σκέψη η οποία τις τελευταίες ώρες κερδίζει έδαφος, είναι αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, η ομάδα να μπει σ’ ένα ανοικτό πούλμαν και να πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στα πρότυπα των πανηγυρισμών των αγγλικών ομάδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως οριστικές αποφάσεις, θα παρθούν μέσα στις επόμενες μέρες και σίγουρα εγκαίρως, προκειμένου να υπάρξει οργάνωση και να ενημερωθεί και ο κόσμος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ